Φεύγουν και οι τελευταίοι αδειούχοι – Αυξημένη σε σχέση με πέρυσι η κίνηση στα λιμάνια

Must Read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται μόλις μια μέρα πριν το «Πάσχα του καλοκαιριού» η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου.

Σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιηθούν 25 δρομολόγια προς τους νησιωτικούς προορισμούς του Αιγαίου με περισσότερους από 21.000 επιβάτες να αναχωρούν. Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού θα πραγματοποιηθούν σήμερα 42 δρομολόγια,  27 ταχύπλοα και 15 συμβατικά. Παράλληλα, από την Ραφήνα θα φύγουν 7 πλοία και 3 προς το Μαρμάρι με 5000 πολίτες να «κουνούν το μαντήλι» στην πόλη. Τέλος, από το λιμάνι του Λαυρίου θα πραγματοποιηθούν 9 δρομολόγια, ενώ θα αναχωρήσουν συνολικά 2.599 επιβάτες.

Αυξημένη φέτος η κίνηση

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, τον περασμένο Ιούλιο η κίνηση έδειξε ανοδική πορεία κατά 10% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023. Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2024 διακινήθηκαν συνολικά 3,9 εκατ. επιβάτες και 534.611 οχήματα, έναντι 4,3 εκατ. επιβατών και 922.000 οχημάτων τον Ιούλιο του 2023, πτώση 10% σε επιβάτες.

Δείτε βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This