Απότακτος της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη με ναρκωτικά και πακτωλό χρημάτων – Αφέθηκε ελεύθερος(!)

Εμπλέκεται σε δύο ακόμη υποθέσεις με ναρκωτικές ουσίες

Must Read

Aπότακτος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του ναρκωτικά και πολλές χιλιάδες ευρώ, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Εμπλέκεται σε δύο ακόμη υποθέσεις με ναρκωτικές ουσίες.

Ο 40χρονος Γ.Ξ. επιχείρησε το περασμένο Σάββατο να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που τον σταμάτησαν για έλεγχο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Η έρευνα στα στοιχεία της ταυτότητάς του δεν άφησε περιθώρια. Δύο φορές είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών και του είχε επιβληθεί περιοριστικός όρος εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολούθησε κατ’ οίκον έρευνα παρουσία εισαγγελέα και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, «μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν: 100 ναρκωτικά δισκία, 30,9 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 8,2 γραμμ. MDMA, 6,8 γραμμ. κοκαΐνης, πλήθος νάιλον συσκευασιών και το χρηματικό ποσό των 9.890 ευρώ».

Τα χρήματα ήταν κρυμμένα σε κουτιά από συσκευασίες ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Ο 40χρονοςστο στο προφίλ του στα social media δηλώνει ότι εργάζεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This