Τραγωδία με 63χρονο στον Στρυμόνα: Σύζυγος και φίλοι τον έβλεπαν να πνίγεται και δεν μπορούσαν να τον σώσουν

Είχε πάει για ψάρεμα και προσπάθησε να διασχίσει κολυμπώντας το ποτάμι

Must Read

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 63χρονος ο οποίος είχε πάει για ψάρεμα στη γέφυρα Κουμαριάς στον ποταμό Στρυμόνα και πνίγηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του και φίλων τους, οι οποίοι ήταν παρέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 63χρονος που είχε καταγωγή από το Στρυμονικό Σερρών, λάτρευε το ψάρεμα και στο συγκεκριμένο ποτάμι πήγαινε συνεχώς τα τελευταία 25 χρόνια

Όπως αναφέρει το diktyotv.gr επικαλούμενο μαρτυρία φίλου του που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας, ο 63χρονος θέλοντας να κάνει μια βόλτα, πέρασε στην απέναντι όχθη του ποταμού με τα πόδια.

Για την επιστροφή δεν επέλεξε να κάνει το ίδιο, αλλά προσπάθησε να διασχίσει το ποτάμι κολυμπώντας, παρότι οι φίλοι του, έλεγαν να μην το κάνει. Σύμφωνα με το diktyotv.gr δεν ζήτησε βοήθεια όταν κατάλαβε ότι τον «τραβάει» το ποτάμι κάτω, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να τον σώσει ένας εκ των φίλων του που ήξερε καλό κολύμπι.

Ο ένας εκ των δύο φίλων του που ήταν παρών στην τραγωδία, περιέγραψε το πώς χάθηκε ο 63χρονος:

«Του λέγαμε να μην κάνει τέτοιο πράγμα, δεν με άκουσε, πήγε να κολυμπήσει… Εμείς ήρθαμε για ψάρεμα αλλά ο άνθρωπος έκανε λίγο την τρέλα του, πήγε απέναντι από την άκρη του νερού με τα πόδια. Και του λέμε ξανά να γυρίσει πίσω. Και δεν μας άκουσε και πήγε να κολυμπήσει από κείνο το σημείο προς εμάς εδώ που καθόμασταν. Έφτασε μέχρι εκεί που τρέχει το νερό και από κει άρχισε να δυσκολεύεται. Εκείνη τη στιγμή ο φίλος μας που ξέρει να κολυμπάει μπήκε μέσα έξι-εφτά μέτρα για να φτάσει, αλλά δεν πρόλαβε … Ο άνθρωπος πήγε και γύρισε, δεν πρόλαβε, το νερό τον πήρε μέσα. 25 χρόνια ψαρεύουμε εμείς εδώ συνέχεια, αλλά σήμερα έκανε λίγο περίεργα πράγματα και τώρα βρήκαμε μπελά…»

Όλα αυτά, μπροστά στα μάτια της συζύγου του 63χρονου, η οποία τον έβλεπε να χάνεται και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα…

Στο σημείο βρέθηκε η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης για να βρει και να ανασύρει τη σορό του άτυχου άνδρα από το ποτάμι. Ωστόσο λόγω έλλειψης ορατότητας, η επιχείρηση θα πραγματοποιηθεί νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

*φωτογραφία: video capture από diktyotv.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This