Χειροπέδες στο πλοίαρχο του «Saonisos» για τις απαράδεκτες εικόνες στο λιμάνι της Άνδρου

Σε εξέλιξη η διερεύνηση της υπόθεσης

Must Read

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις αναφορικά με το περιστατικό στο πλοίο στην Άνδρο το οποίο δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι του Γαυρίου αλλά τα οχήματα και οι επιβάτες έμπαιναν κανονικά αν και ο καταπέλτης ήταν στον αέρα ενώ επιβάτες και πλήρωμα έσπρωξαν όχημα και επιβιβάστηκαν στο πλοίο με κίνδυνο της ζωής τους!

Λιμενικοί της Καρύστου πέρασαν χειροπέδες στον πλοίαρχο για τις απαράδεκτες εικόνες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου μέσω ενός βίντεο. Είχε προηγηθεί εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Δείτε βίντεο:




Ο καπετάνιος κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία πλοίων.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, οι λιμενικοί αναμένεται να λάβουν καταθέσεις  από τον καπετάνιο όσο και από τα μέλη του πληρώματος. Το πλοίο θα παραμείνει δεμένο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της προανάκρισης.

Το περιστατικό

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει από χθες το βράδυ το γύρο του διαδικτύου.

Αφορά το πλοίο SAONISOS που έφτασε αργά χθες το απόγευμα στο λιμάνι του Γαυρίου, στην Άνδρο, αλλά δεν μπορούσε να δέσει καθώς στην περιοχή επικρατούσαν θυελλώδεις άνεμοι που έφταναν τα 8 μποφόρ.

Ωστόσο από το πλοίο έβγαιναν και έμπαιναν κανονικά ΙΧ και επιβάτες με κίνδυνο να πέσουν στην θάλασσα καθώς ο καταπέλτης ήταν στον αέρα!

Όπως φαίνεται στις εικόνες, την στιγμή που το πλοίο αναχωρεί ένα ΙΧ δεν μπορεί να ανέβει στο πλοίο και επεμβαίνουν επιβάτες και προσωπικό προκειμένου να το σπρώξουν! Αμέσως μετά τρέχουν να μπουν μέσα στο πλοίο που φεύγει με κίνδυνο της ζωής τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία οχήματα και επτά επιβάτες δεν κατάφεραν να μπουν στο συγκεκριμένο πλοίο και διανυκτέρευσαν στο νησί με μέριμνα της εταιρείας ενώ αναμένεται να φύγουν σήμερα το πρωί.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η αρμόδια λιμενική αρχή.

Δείτε το βίντεο:

@nikos_nk Παραλίγο οι επιβάτες του οχήματος να βρεθουν στην θαλασσα! Για ενα πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι της Άνδρου αλλά προτίμησε το λιμενικό και ο πλοίαρχος να βάλει ανεξέλεγκτα τους επιβάτες μέσα με αποτέλεσμα να βρεθούν οι οδηγοί να αιωρούνται πανω στον καταπέλτη και πιο συγκεκριμένα πάνω απο την θάλασσα!!! Σε αυτή την χώρα για άλλη μια φορά ζούμε από τύχη!!! #viral #greece #greeceport #andros ♬ πρωτότυπος ήχος – Νίκος ΝΚ

(πηγή κεντρικής φωτογραφίας: saos.gr)

Δείτε επίσης:

Άνδρος: Πολίτες με κίνδυνο της ζωής τους σπρώχνουν ΙΧ από πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει λόγω του αέρα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This