Χαλκιδική: Πήγε σε Κέντρο Υγείας και Νοσοκομείο να του βγάλουν δαχτυλίδι από πρησμένο δάχτυλο – Φώναξαν… ηλεκτρολόγο να βοηθήσει!

Στην Ελλάδα του 2024: Κέντρο Υγείας, YouTube, νοσοκομείο, ηλεκτρολόγος

Must Read

Ένα απλό περιστατικό εξελίχθηκε σε περιπέτεια για έναν ασθενή στη Χαλκιδική!

Όταν ένας άνδρας που έκανε διακοπές με την παρέα του είδε ξαφνικά το δάχτυλο του δεξιού του χεριού να είναι πρησμένο, πήγε στο Κέντρο Υγείας Νικήτης να ζητήσει βοήθεια, καθώς φορούσε δαχτυλίδι το οποίο είχε σφηνώσει.

Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το αφαιρέσουν και άρχισαν να αναζητούν… βιντεάκια στο YouTube για να πάρουν καμιά ιδέα για το πώς θα έβγαζαν με ασφάλεια το δαχτυλίδι! Αφού δεν βρήκαν κάποια τεχνική που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν, κατέφυγαν σε άλλη λύση.

Αρχικά παρέπεμψαν τον ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου ανέλαβε χειρουργός να δώσει τη λύση. Όμως, μετά από δύο προσπάθειες και έχοντας στην αναμονή πολλούς ασθενείς, ανέφερε ότι δεν θα εξυπηρετούσε άλλο το συγκεκριμένο περιστατικό και προχώρησε στην εξεύρεση άλλης λύσης.

Ποια ήταν αυτή; Ένας ηλεκτρολόγος! Απίστευτο κι όμως πραγματικό. Ή καλύτερα, απίστευτο κι όμως ελληνικό.

Ο επαγγελματίας πήρε τον τροχό του με ένα ειδικό εργαλείο, πήγε στο ΓΝ Χαλκιδικής, τρόχισε το δαχτυλίδι κι έτσι κατάφερε να το βγάλει από το πρησμένο δάχτυλο, με τον ασθενή να έχει ταλαιπωρηθεί ωστόσο πάνω από τρεις ώρες για ένα απλό περιστατικό και να φεύγει από το νοσοκομείο και με κάποια εγκαύματα στο χέρι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που ανέπτυξε ο τροχός.

Η αιτία του πρηξίματος του δαχτύλου παραμένει άγνωστη, καθώς ούτε ο άνδρας μπόρεσε να δώσει κάποια εξήγηση, αλλά ούτε φυσικά και κάποιος από τους γιατρούς…




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This