Σοκ στα Γιάννενα: Ο ανιψιός της 62χρονης ομολόγησε ότι την δολοφόνησε! Οικονομικό το κίνητρο!

Σε σοκ οι κάτοικοι του χωριού - «Την αναστάτωναν οι επισκέψεις του ανιψιού της», λένε

Must Read

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 62χρονης Δήμητρας στο χωριό Περίβλεπτο Ιωαννίνων.




Πριν από λίγο, ο 36χρονος ανιψιός του θύματος «λύγισε» και ομολόγησε ότι εκείνος πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και την σκότωσε μέσα στο σπίτι της.

Ο δράστης είχε πει ψέματα στους αστυνομικούς νωρίτερα καθώς είχε δηλώσει πως ήταν εκείνος που την βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά.

Το σπίτι που εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα:

Ο άνδρας θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ο βασικός ύποπτος καθώς επισκεπτόταν συχνά την γυναίκα η οποία έμενε μόνη της και ανακρίθηκε άμεσα από τις αστυνομικές αρχές.

Το έγκλημα έγινε μέσα στο τελευταίο 24ωρο και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το κίνητρο είναι οικονομικής φύσεως. Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού η γυναίκα ήταν ήρεμη και καλοσυνάτη ενώ αναστατωνόταν κάθε φορά που ο ανιψιός της ερχόταν στο σπίτι.




«Ηταν μία πολύ καλή ήσυχη γυναίκα η 62χρονη. Έκανε παρέα με αρκετές γυναίκες όπου πήγαιναν στο σπίτι της για καφέ και κουβέντα» , είπε μιλώντας στο epirus-tv-news κάτοικος της Περιβλέπτου.

Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση τεράστιου σοκ από το έγκλημα. Όλοι αναρωτιούνται τι έγινε και ο 36χρονος προχώρησε στην δολοφονία. Οι κάτοικοι αναφέρουν πως δεν άκουσαν πυροβολισμούς ενώ ενημερώθηκαν για το περιστατικό από τις καμπάνες που χτύπησαν και τις σειρήνες των περιπολικών.

(πηγές φωτογραφιών epirusgate, epiruspost, epirus-tv-news)

Δείτε επίσης:

Θρίλερ στα Γιάννενα: Δολοφόνησαν 62χρονη με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This