Κεφαλονιά: Πλήθος πιστών έκαναν αλυσίδα στο έδαφος για να περάσει το σκήνωμα του Αγίου Γερασίμου

Πλήθος πιστών από όλη την Ελλάδα και γειτονικές χώρες

Must Read

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τίμησαν οι πιστοί και φέτος τη Μνήμη του Αγίου Γερασίμου Κεφαλληνίας στη Μονή του στα Ομαλά στην Κεφαλονιά.

Πλήθος πιστών από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες των Βαλκανίων, συμμετείχε στην παράκληση και στη μεταφορά του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου, όπως φαίνεται και σε εικόνες που μεταδίδει το kefaloniapress.gr.

Η Φιλαρμονική Ληξουρίου συνόδεψε τη Λιτανεία του ιερού σκηνώματος, ενώ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάλσαμος «μετέφερε» με ευλάβεια το θρόνο με το σκήνωμα όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, συνόδευε επίσης το Λύκειο Ελληνίδων.

Η Λιτανεία κατέληξε ,κατά το έθιμο, στον Πλάτανο του Αγίου όπου διαβάστηκε ευχή από τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Δημήτριο για την ανομβρία που πλήττει και το νησί της Κεφαλονιάς όσο και όλη τη χώρα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This