Εξωφρενικό! Επτά άνθρωποι πνίγηκαν στην θάλασσα σε μια ημέρα

Λουόμενοι σε Πύλο, Νάξο, Χερσόνησο, Μάλλια, Χαλκιδική, Κινέττα και Σύμη

Must Read

Δραματική ημέρα η Παρασκευή, καθώς στις θάλασσες της Ελλάδας πνίγηκαν 7 άνθρωποι! Η ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει τον τραγικό απολογισμό σε θανάτους λουομένων σε Πύλο, Νάξο, Χερσόνησο, Μάλλια, Χαλκιδική και Κινέττα, αλλά και την ανάσυρση σορού γυναίκας από την θάλασσα δυτικά τη Σύμης.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πύλου ότι ένας 81χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Λαγκούβαρδου Μεσσηνίας. Ο 81χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Πύλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πύλου ότι μια 76χρονη αλλοδαπή (υπήκοος Γαλλίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μεθώνης. Η 76χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Πύλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Νάξου ότι ένας 26χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Η.Π.Α.) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία ¨ΑΜΜΙΤΗ¨ της Νάξου. Στον 26χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Χερσονήσου ότι μια 55χρονη αλλοδαπή (υπήκοος Τσεχίας) ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία ¨ΦΟΙΝΙΚΑΣ¨. Στην 55χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από έναν ναυαγοσώστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Ιατρικό Κέντρο Χερσονήσου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Χερσονήσου ότι ένας 54χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία ¨ΠΟΤΑΜΟΣ¨ στα Μάλια Χερσονήσου. Στον 54χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από έναν ναυαγοσώστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Ιατρικό Κέντρο Μαλίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Αγίων Θεοδώρων ότι μια 79χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή της Κινέττας Αττικής. Η 79χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία εντόπισε μια σορό γυναίκας στην περιοχή ¨ΚΟΥΠΙ¨, δυτικά της Σύμης. Η σορός περισυνελέγη από το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Σύμης, από όπου παρελήφθη από έτερο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προκειμένου να μεταφερθεί στο λιμάνι της Ρόδου. Πρόκειται για γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 45 με 50 ετών και ύψους περίπου 1,70μ. Από το Λιμεναρχείο Σύμης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ουρανούπολης από το Αστυνομικό Τμήμα Πολύγυρου ότι ένας 62χρονος ημεδαπός έχασε τις αισθήσεις του στο λιμάνι της Αμμουλιανής. Στον 62χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από έναν αγροτικό ιατρό και στη συνέχεια διακομίστηκε με ένα επιβατηγό-τουριστικό (Ε/Γ-Τ/Ρ) πλοίο στο λιμάνι της Τρυπητής. Ακολούθως, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πολύγυρου. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού.»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This