«Παγίδα» θανάτου ο ΒΟΑΚ: Τροχαίο με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες σήμερα – Σκοτώθηκε Γαλλίδα χθες

Must Read

Ήρθε στην χώρα μας να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές και έχασε την ζωή της μια τουρίστρια από την Γαλλία.

Περίπου στις 6 χθες το απόγευμα, η γυναίκα ήταν συνεπιβάτης σε μηχανάκι στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) με οδηγό μια ομοεθνή της.

Στο ύψος των Σισών, το δίκυκλο συγκρούστηκε με φορτηγό. Η συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έκανε ό,τι μπορούσε αλλά τελικά η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά τις 11 το βράδυ από αιμορραγικό σοκ.

Στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα διακομίστηκε και η οδηγός η οποία έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά.

Την σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της Γαλλίδας επιβεβαίωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Βαρδουλάκης στο neakriti.gr τονίζοντας ότι είχε τραύματα που απειλούσαν την ζωή της.

Νεκροί σε τροχαίο με φορτηγάκι

Την ίδια στιγμή, νέο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον ίδιο δρόμο, στην περιοχή του Γαλατά Χανίων καθώς συγκρούστηκε όχημα με φορτηγάκι που μετέφερε περίπου 20 άτομα.

Μάλιστα τέσσερα άτομα εγκλωβίστηκαν στο βαν και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής ενώ όπως διαπιστώθηκε έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Τα «Χανιώτικα Νέα» αναφέρουν πως δύο επιβάτες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Όπως διαπιστώθηκε ήταν δύο άτομα γύρω στα 30 – 35 τα οποία κατέληξαν παρά τις προσπάθειες των διασωστών. 

 

(πηγή φωτογραφιών goodnet.gr, sos_ΒΟΑΚ, Χανιώτικα Νέα)

Δείτε επίσης:

Δύο μωρά μπουσουλάνε σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας έπειτα από τροχαίο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This