20χρονος οδηγούσε μεθυσμένος και τραυμάτισε πατέρα και τον ανήλικο γιο του – Συνελήφθη για ψευδή κατάθεση στην αστυνομία

Τι υποστήριξε ο νεαρός και η 22χρονη συνοδηγός

Must Read

Δύο νεαροί που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, έδωσαν ψευδή κατάθεση στην αστυνομία αναφορικά με το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητό τους και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με την ελληνική δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ένας 20χρονος και μια 22χρονη συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση.

Τι συνέβη

Το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Τούμπας, οι συλληφθέντες, επιβαίνοντας στο αυτοκίνητό τους ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 64χρονου και του ανήλικου γιού του που επέβαιναν σε δεύτερο όχημα.

Όταν οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τους εμπλεκόμενους αρχικά οι δύο συλληφθέντες έδωσαν ψευδή στοιχεία. Συγκεκριμένα η 22χρονη είπε ότι εκείνη οδηγούσε το όχημα, ενώ στην πραγματικότητα στο τιμόνι βρισκόταν – υπό την επήρεια ακλοόλ – ο 20χρονος.

Αμφότεροι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This