Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου λόγω καραμπόλας τριών αυτοκινήτων

Must Read

Σοβαρά προβλήματα καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τα διόδια Καλαμακίου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στο σημείο υπήρξε καραμπόλα τριών ΙΧ αυτοκινήτων, η οποία και έχει προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις, με τα οχήματα να κινούνται στο ρεύμα προς Αθήνα με πολύ χαμηλές ταχύτητες, σχηματίζοντας ουρές χιλιομέτρων. Στο εν λόγω τροχαίο, πάντως, πέρα από κάποιες υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στα εμπλεκόμενα οχήματα, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, οι οδηγοί κινούνται, προς το παρόν, από τις δύο δεξιές λωρίδες.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ουρά χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα και στο ρεύμα εξόδου προς Κόρινθο, καθώς, κατά πληροφορίες, οι διελεύσεις των αυτοκινήτων στα διόδια του Ισθμού πραγματοποιούνται από μόλις έξι σταθμούς, καθώς οι υπόλοιποι έξι είναι εκτός λειτουργίας. Ως εκ τούτου, μέχρι και αυτή την ώρα, οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται είναι μεγάλες.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This