Αλεξανδρούπολη: Άγριος καβγάς σε νυχτερινό κέντρο – Σε κρίσιμη κατάσταση 42χρονος

Συνελήφθησαν δύο άτομα τα οποία τη Δευτέρα θα απολογηθούν στον Ανακριτή

Must Read

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ένας 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα σε νυχτερινό κέντρο των Φερών ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 15ης Αυγούστου όταν ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στον 42χρονο και άλλα δύο άτομα. Σύμφωνα με το protothema.gr, αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό του πρώτου αποτέλεσε ένα ατύχημα που προκάλεσε άθελα του κατά τη διάρκεια της διασκέδασης.

Ο 42χρονος έσπασε κατά λάθος ένα ποτήρι με αποτέλεσμα τα γυαλιά να τραυματίσουν ελαφρά στο πόδι μια κοπέλα η οποία ενημέρωσε τον πατέρα της, που διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί, γι’ αυτό που συνέβη. Αμέσως ο πατέρας της κοπέλας πήγε στον 42χρονο και του ζήτησε εξηγήσεις. Τότε ξέσπασε έντονος καβγάς που συνεχίστηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο στον οποίο συμμετείχε και ένας 18χρονος, ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά τον 42χρονο στο κεφάλι.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου υποβλήθηκε άμεσα σε νευροχειρουργικές επεμβάσεις λόγω των τραυμάτων που είχε υποστεί στο κεφάλι από τα χτυπήματα και πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο πατέρας της κοπέλας και ο 18χρονος που χτύπησε βάναυσα τον 42χρονο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας που διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και κρατούνται, ενώ τη Δευτέρα θα απολογηθούν στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This