Χαλκιδική: «Αχυράνθρωπος» νονού της νύχτας στη Βουλγαρία ο ιδιοκτήτης του beach bar όπου ξέσπασε ο άγριος καβγάς

Γνωστός έμπορος ναρκωτικών στην Σόφια ο επικεφαλής της παρέας των... θερμοκέφαλων «πελατών» που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο

Must Read

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο Βούλγαρος ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική και οι άλλοι τρεις που συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην αιματηρή συμπλοκή που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου.

Όσον αφορά, εξάλλου, στους τέσσερις που συνελήφθησαν μετά τη συμπλοκή, οι οποίοι και παραπέμπονται στον ανακριτή για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο ένας τους ζήτησε να απολογηθεί και αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν γνωρίσει πώς βρέθηκαν το γκλοπ και το σπρέι πιπεριού στο αυτοκίνητο του, το οποίο ανήκει σε εταιρία όπου εργάζεται. Ο δεύτερος εξ αυτών, ο οποίος κατηγορείται με τη νομοθεσία περί όπλων θα ζητήσει προθεσμία και θα υποστηρίξει ότι είχε στις αποσκευές το γκλοπ, αλλά δεν ήξερε ότι δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα. Και οι άλλοι δύο, οι οποίοι κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, θα ζητήσουν προθεσμία και θα υποστηρίξουν ότι βρίσκονταν σε άμυνα.

Στο μεταξύ, η έρευνα για την αιματηρή συμπλοκή στο beach bar που βρίσκεται στην περιοχή της Χανιώτης, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, συνεχίζεται, με τους Έλληνες αστυνομικούς να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και συνεργασία με συναδέλφους τους από την Βουλγαρία. Οι πυροβολισμοί, οι σκηνές βίας και ο πανικός θαμώνων καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, με τις εικόνες να προβάλλονται για ακόμα μία μέρα από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Βουλγαρίας, που αναλύουν τα όσα έγιναν.

«Βλέπουν» πόλεμο νονών της νύχτας που, άγνωστο για ποιο λόγο, αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στην Ελλάδα. Όπως υποστηρίζουν, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η παρουσία στο χώρο των επτά Βούλγαρων, οι οποίοι ξεκίνησαν τον καβγά επειδή καθυστέρησε η παραγγελία τους.

Σύμφωνα με βουλγαρικά ΜΜΕ, ο επικεφαλής της παρέας των «πελατών» που προκάλεσαν το επεισόδιο, είναι γνωστός έμπορος ναρκωτικών στην Σόφια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλγαρική Δικαιοσύνη θα εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για σωρεία ποινικών αδικημάτων.




Η εν λόγω συμπλοκή χαρακτηρίζεται ως μία πολύ σοβαρή υπόθεση και γι’ αυτό άλλωστε τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών της Θεσσαλονίκης. Η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε τις βουλγαρικές Αρχές για τα ονόματα των συλληφθέντων και των ατόμων που ενεπλάκησαν στη συμπλοκή, ζητώντας όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία. Από την εν λόγω έρευνα οι ελληνικές Αρχές έχουν διαπιστώσει πως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι στην πραγματικότητα «αχυράνθρωπος» ενός νονού της νύχτας στην Βουλγαρία, με τον οποίο φέρεται να έχει αντιπαλότητα ο φερόμενος έμπορος ναρκωτικών.

Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται μέχρι τον εντοπισμό και των υπολοίπων εμπλεκομένων στην υπόθεση. Την ίδια ώρα, αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, εκεί όπου έχουν μεταφερθεί τέσσερις κάλυκες των 0,25 και 0,32 χιλιοστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This