Παιδικοί σταθμοί: Σήμερα η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων – Πώς θα δείτε τους δικαιούχους

Must Read

Σήμερα ανακοινώνονται τελικά τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους σε παιδικούς σταθμούς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας και εφήβων ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης για την περίοδο 2024 – 2025» στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την οικεία υπηρεσία την περασμένη Τετάρτη 14 Αυγούστου, όσοι γονείς έχουν υποβάλει την σχετική αίτηση για την ένταξη των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς ή σε άλλα κέντρα απασχόλησης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα αποτελέσματα, μέσω της ειδικής εφαρμογής της ιστοσελίδας της ΕΕΤΑΑ.

Πιο αναλυτικά, οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς – διαπιστευτήρια της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (κωδικοί taxisnet).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This