Νέο σοβαρό τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Στην ΜΕΘ 23χρονος μοτοσικλετιστής!

Must Read

Την στιγμή που το πανελλήνιο θρηνεί την απώλεια τριών νέων παιδιών, 15, 19 και 20 ετών τα οποία ξεψύχησαν στην άσφαλτο στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), ένα νέο σοβαρό τροχαίο με θύμα ένα νεαρό συνέβη τα ξημερώματα.

Ο 23χρονος, σύμφωνα με το neakriti.gr, οδηγούσε την μηχανή του στο ύψος του Γαζίου όταν έχασε τον έλεγχο όταν προσπάθησε να προσπεράσει όχημα που οδηγούσε 60χρονη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, και προσέκρουσε στο διαχωριστικό διάζωμα της οδού. O νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Πλέον, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει σοβαρή αιμορραγία στο κεφάλι και θλάσεις. Η μηχανή, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, είχε αναπτύξει αρκετά μεγάλη ταχύτητα.

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 19χρονου

Ακόμη και οι πιο δυνατοί «λυγίζουν» με την ανάρτηση της μητέρας του 19χρονου Νίκου Τζαγκαράκη, που έχασε με φρικτό τρόπο τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, ενεπλάκη σε τροχαίο, στα Χανιά. Ο άτυχος νέος «έσβησε» στην άσφαλτο, μαζί με τον 15χρονο Αλέξανδρο Συμιανάκη και τον 20χρονο Θοδωρή Τζανίδης, ενώ η 22χρονη φίλη τους εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.




Η μητέρα του 19χρονου θέλησε να αποχαιρετήσει το παιδί της με μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Όταν σε έφερα στο κόσμο ομόρφυνε η ζωή μου όσο μεγάλωνες έβλεπα ότι η ομορφιά ήσουν εσύ τα πειράγματα σου η βλακείες σου το χαμόγελο σου τα νεύρα σου αλλά πάντα ερχόσουν και με έπαιρνες αγκαλιά και μου έλεγες ηρέμησες μάνα εγώ είμαι εδώ ότι θες από μένα θα είμαι δίπλα σου εγώ .μια μέρα πριν φύγεις από την αγκαλιά μου μου είπες την Παρασκευή θα δουλέψω και μετά θα φύγω διακοπές χωρίς να ξέρει κανείς που πάω έτσι και το έκανες πήγες εκεί που δεν μπορώ να έρθω αλλά να ξέρεις κάτι εγώ θα έρθω και ας μην μου πεις που είσαι γιατί μια μάνα παντού ξέρει που είναι το παιδί της, ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά γιατί θα έρθω».

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στα τρία παιδιά

Η τελευταία πράξη του δράματος εκτυλίσσεται σήμερα για τις τρεις οικογένειες στα Χανιά, που θα αποχαιρετήσουν τους νέους. Στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στο κοιμητήριο των Μουρνιών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 20χρονο Θεόδωρο και εκεί θα γίνει και η ταφή.

Στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαράλαμπου στα Λενταριανά θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 15χρονο Αλέξανδρο και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο Αγίας Φωτεινής στη Χαλέπα.

Στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 18χρονο Νίκο και θα ακολουθήσει η ταφή στο εκεί κοιμητήριο.


Μάχη για ζωή δίνει η 22χρονη Μαρία

Την ίδια ώρα, η 22χρονη Μαρία εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το σφοδρό τροχαίο. Το κορίτσι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να την κρατήσουν ζωντανή.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργο Μπέα, οι επόμενες ώρες θεωρούνται ως οι πλέον κρίσιμες για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της κοπέλας, με φίλους και συγγενείς να προσεύχονται να γίνει το θαύμα και η Μαρία να συνέλθει και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το ανατριχιαστικό δυστύχημα συνέβη στο ύψος του Γαλατά Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, το αυτοκίνητο στο όποιο επέβαιναν οι τρεις άνδρες και η κοπέλα βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε πάνω σε τουριστικό φορτηγάκι μέσα στο οποίο βρίσκονται περίπου 20 άτομα.

Στο σημείο επικράτησαν στιγμές πανικού, το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και αμέσως σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Αστυνομία. Ειδικότερα, στον τόπο της τραγωδίας έσπευσαν 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανιών και η Τροχαία ΒΟΑΚ για να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Ένας από τους νεαρούς εντοπίστηκε νεκρός εκτός του οχήματος ενώ οι υπόλοιποι τρεις εγκλωβίστηκαν στο όχημα. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε έναν ακόμη άνδρα νεκρό ενώ οι άλλοι δύο ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

Νωρίτερα χθες και ο τρίτος άνδρας κατέληξε, σκορπώντας την θλίψη στα Χανιά, ενώ οι επιβαίνοντες στο βαν φέρουν απλά κάποιες εκδορές.

«Δεν φορούσαν ζώνη»

Ένας οδηγός νταλίκας ήταν αυτόπτης μάρτυρας και συγκλονίζει όταν περιγράφει τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν. 

«Αυτό που είδα εγώ ήταν ένα μίνι μπας που είχε μέσα τουρίστες, τον οδηγό το οποίο είχε κατεύθυνση από Χανιά προς Κίσσαμο και ένα αμάξι το οποίο είχε γίνει κομμάτια. Τα δύο άτομα που καθόντουσαν πίσω δεν φορούσαν ζώνη, ο ένας βρέθηκε από έξω, ασθενοφόρα πάρα πολλά στο σημείο, ο δρόμος είχε μπλοκάρει», ανέφερε και συνέχισε:

«Η σύγκρουση ήταν μετωπική και ο θόρυβος που άκουσα έντονος. Ο ένας επιβάτης που καθότανε πίσω και δεν φορούσε ζώνη πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο. Άκουσα εκεί στο σημείο που βρισκόμουν, ότι και το δεύτερο άτομο που καθότανε πίσω δεν φορούσε ούτε αυτό ζώνη».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γιατί βάλανε το προστατευτικό διάζωμα μες τη μέση και δεν το έβαζαν μια ιδέα πιο πιο πέρα και τι σημασία έχει η ηλικία και το γένος του οδηγού του οχήματος που ο μοτοσυκλετιστής ήθελε να προσπεράσει ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This