Άνοιξαν οι ουρανοί χθες σε Γιάννενα, Βέροια, Ημαθία, Θεσσαλονίκη – Πολλά προβλήματα

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για σήμερα και αύριο

Must Read

Μπορεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) να έβγαλε σήμερα έκτακτο δελτίο για την απότομη αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες, ωστόσο τις «άγριες» διαθέσεις του διαπίστωσαν χθες οι κάτοικοι στα βόρεια και βορειοδυτικά της χώρας οι οποίοι είδαν τον ουρανό να «ανοίγει» με συνέπεια να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα.

Η κατάσταση χθες το απόγευμα στα Γιάννενα:

Δείτε βίντεο:




Στα Γιάννενα, λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα χθες έπεσε καταρρακτώδης βροχή ακόμα και χαλάζι ενώ έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι.




Το αποτέλεσμα ήταν να πλημμυρίσουν δρόμοι, να σταματήσει η κυκλοφορία, να «ξηλωθούν» στέγες, να πέσουν δέντρα, μεταξύ άλλων. Τα μεγαλύτερα ζητήματα είχαν οι οδοί Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Βογιάνου και Γαριβάλδη και τα προάστια επλήγησαν Πέραμα και Νεοχωρόπουλο. Η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και των προβλημάτων και σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη, αλλά και Βέροια και Ημαθία.

Δείτε βίντεο:

Η πρόγνωση του καιρού:




Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Προ των πυλών βρίσκεται η επιδείνωση του καιρού, με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Για τον λόγο αυτό, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νωρίτερα σήμερα το πρωί, έκτακτο δελτίο.

«Επιδείνωση του καιρού στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα Δευτέρα, 19 Αυγούστου και αύριο Τρίτη, 20 Αυγούστου, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και από τοπικές χαλαζοπτώσεις», ανέφερε η ΕΜΥ και συνέχισε:

«Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Δευτέρα, στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και πιθανόν στην κεντρική Μακεδονία και τη δυτική Θεσσαλία. Την Τρίτη, προβλέπονται τα ίδια φαινόμενα στη Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν στη Θεσσαλία».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This