Μυτιλήνη: Εντοπισμός 22 παράνομων αλλοδαπών και σύλληψη τριών Τούρκων διακινητών

Επιχείρηση του Λιμενικού

Must Read

Αναστάτωση και μεγάλη επιχείρηση των λιμενικών αρχών στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Τις μεσημβρινές ώρες ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, για την ύπαρξη θαλαμηγού (Θ/Γ) σκάφους με αλλοδαπούς επιβαίνοντες στην θαλάσσια περιοχή των Νέων Κυδωνιών Λέσβου. Όπως μάλιστα,σκαφοσ γνωστοποιήθηκε:

Άμεσα ενημερώθηκε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο βρισκόταν στην περιοχή, όπου εντόπισε το Θ/Γ σκάφος να αποβιβάζει ικανό αριθμό αλλοδαπών στην ακτή, το οποίο στην προσπάθεια διαφυγής του προς τα απέναντι τουρκικά παράλια προσέκρουσε σε αβαθή. Στο σημείο έσπευσε και έτερο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου ακολούθησε καταδίωξη, με χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων στα οποία το Θ/Γ σκάφος δεν ανταποκρίθηκε και προσπάθησε να διαφύγει εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς και να εμβολίσει το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Κατόπιν κατάλληλων χειρισμών του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το Θ/Γ ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν τρεις (03) αλλοδαποί διακινητές [υπήκοοι Τουρκίας (2 άντρες και 1 γυναίκα)] ηλικίας 40, 36 και 21 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μετεπιβιβάστηκαν στο περιπολικό σκάφος. Το Θ/Γ, λόγω εισροής υδάτων παρουσίασε μεγάλη κλίση και βυθίστηκε.

Στην συνέχεια, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν 22 αλλοδαπούς στην περιοχή των Νέων Κυδωνιών Λέσβου, οι οποίοι είχαν νωρίτερα αποβιβαστεί από τους τρεις διακινητές. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This