Κιλκίς: Στον Δήμο Παιονίας περνά το αεροδρόμιο Νέας Καβάλας Πολυκάστρου

Τι αποφασίστηκε

Must Read

Ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Παιονίας ικανοποιείται πλέον, με τις… ευλογίες της κυβέρνησης σε έναν χώρο 44 στρεμμάτων.

Το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α) ανακοίνωσε πως κάνει δεκτό το σχετικό πάγιο αίτημα του Δήμου για παραχώρηση του αεροδρομίου Νέας Καβάλας Πολυκάστρου (φιλοξενούσε κυρίως δράσεις αερολεσχών), όπως αυτό αποφασίστηκε να κατατεθεί μετά από σχετική εισήγηση του δημοτικού συμβουλίου. Η γειτνίαση με την Θεσσαλονίκη έπαιξε καθοριστικό φυσικά ρόλο.

Η Διοικητική Επιτροπή του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (ΔΕ/ΤΕΘΑ), αποτελούμενη από τους: Στρατηγό Δημήτριο Χούπη Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Ανδρέα Κορωνάκη Υπαρχηγό ΓΕΣ, και Αντιστράτηγο Δημήτριο Βακεντή Επιτελάρχη ΓΕΣ, ως μέλη ικανοποίησε το αίτημα του Δήμου Παιονίας για την παραχώρηση με αντάλλαγμα έκτασης εμβαδού 44.100 τ.μ., εκ του ακινήτου «ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ Α/Φ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ», στο Κιλκίς, ιδιοκτησίας του ΤΕΘΑ, στον Δήμο Παιονίας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από τον Δήμο και άλλους φορείς, για κοινωφελείς και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Η χρονική διάρκεια της σύμβασης παραχώρησης εκτείνεται στα 29 έτη… με μηνιαίο μίσθωμα, ύψους πεντακοσίων ευρώ (500).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This