Θεσσαλονίκη: Σχηματίστηκε δικογραφία για 27χρονο που επιτέθηκε σε ανήλικο και την μητέρα του στην PAOK Sports Arena

Με αφορμή... φωτογραφίες μετά το παιχνίδι μπάσκετ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Must Read

Μία υπόθεση που είχε προκαλέσει και μόνο ως αρχική είδηση… Επίθεση σε βάρος ανήλικου και της μητέρας του, που σημειώθηκε μέσα στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας πριν 3 μήνες, εξιχνιάσθηκε, έπειτα από τη μεθοδική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός στο Παλατάκι της Πυλαίας (PAOK Sports Arena). Ο δράστης εξάλλου ταυτοποιήθηκε.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, έπειτα από καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, βραδινές ώρες στις 18 Μαΐου, μετά την λήξη αγώνα καλαθοσφαίρισης, ο 27χρονος σταμάτησε την πορεία δύο ανήλικων που επέστρεφαν στις θέσεις τους, οι οποίοι προηγουμένως είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο για να φωτογραφηθούν με παίκτες των δύο αγωνιζόμενων ομάδων και εξύβρισε κι απείλησε τον έναν εξ’ αυτών. Ουσιαστικά ο οπαδός του ΠΑΟΚ πειράχτηκε που ο μικρός φίλος (πιθανότατα μάλιστα του ΠΑΟΚ) θέλησε να βγάλει φωτογραφίες με παίκτες του Παναθηναϊκού. Προηγήθηκε η δύσκολη νίκη των φιλοξενουμένων σε ένα ματς γεμάτο ένταση.

Στη συνέχεια, όταν οι γονείς των ανήλικων προσέγγισαν το σημείο, ο 27χρονος ημεδαπός εξύβρισε την 38χρονη μητέρα τους και επιτέθηκε σε αυτήν και στον ανήλικο γιο της, ασκώντας σωματική βία. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This