Θεσσαλονίκη: Συγγενής ασθενή γρονθοκόπησε στο πρόσωπο διευθυντή κλινικής στο «Ιπποκράτειο»

Must Read

Τον διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου Θεσσαλονίκης γρονθοκόπησε συγγενής ενός νοσηλευόμενου ασθενή, έπειτα από μια έντονη λογομαχία ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, περίπου στις 10:00 το πρωί, όταν ο γιατρός έκανε παρατήρηση για τον αριθμό των ατόμων – επισκεπτών που βρίσκονταν εντός του θαλάμου όπου νοσηλεύεται ο ασθενής. Τότε, ένας εκ των συγγενών πλησίασε τον γιατρό και αφού λογομάχησε μαζί του, τον χτύπησε δυνατά στο πρόσωπο, καταφέρνοντας του μια γροθιά στο στόμα. Χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, το επεισόδιο τερματίστηκε εκεί.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την επίθεση του άνδρα προκλήθηκαν κακώσεις στα ούλα του διευθυντή της κλινικής, ο οποίος επισκέφτηκε αμέσως ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ για να εξεταστεί και να λάβει το σχετικό υπόμνημα με τα ευρήματα της εξέτασης, προκειμένου να το καταθέσει μαζί με την μήνυση του στον αρμόδιο εισαγγελέα.

«Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες, στην Ορθοπαιδική Κλινική του Ιπποκράτειου ΓΝΘ, βιαιοπραγίας από συνοδό ασθενούς, ο οποίος μάλιστα αντιμετωπίστηκε κατά τον καλύτερα δυνατό τρόπο, προς το προσωπικό της κλινικής», επισημαίνει το Σωματείο Εργαζομένων του «Ιπποκρατείου», σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τον ξυλοδαρμό και προσθέτει: «Σε μια κλινική που λειτουργεί υποδειγματικά και πέρα από τις δυνατότητές της, λόγω της έλλειψης προσωπικού (νοσηλευτών – αναισθησιολόγων), προς όφελος των ασθενών που νοσηλεύονται και χρήζουν χειρουργικής αντιμετώπισης – αποκατάστασης. Παρότι αντιλαμβανόμαστε τον πόνο και την αγωνία του κάθε συνανθρώπου μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, τέτοιες συμπεριφορές είναι αδικαιολόγητες και θα μας βρίσκουν πάντα αντίθετους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This