Κορινθία: Σοκάρει η μαρτυρία του 46χρονου που ήρθε αντιμέτωπος με τους διαρρήκτες – «Με ένοιαζε μόνο η ζωή των παιδιών μου…»

Τουλάχιστον οκτώ άτομα συμμετείχαν στην εισβολή στο σπίτι τους, σύμφωνα με τον πατέρα της οικογένειας που έπεσε θύμα «πολιορκίας»

Must Read

Στην πατρίδα τους τη Γερμανία επέστρεψε η επταμελής(!) οικογένεια που έγινε στόχος θρασύτατων διαρρηκτών τα ξημερώματα της Δευτέρας, την ώρα που βρίσκονταν στο εξοχικό τους, στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας, βιώνοντας έναν εφιάλτη που θα κάνουν καιρό να ξεχάσουν.

Ο Έγκεν Σακς, ο 46χρονος πατέρας, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τους διαρρηκτες, και, μάλιστα, τραυματίστηκε, στην προσπάθειά του να προστατέψει τη σύζυγο και τα πέντε ανήλικα παιδιά τους, μίλησε για την σοκαριστική εμπειρία του στους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως «το νόημα δεν είναι τα λεφτά που τους δώσαμε, αλλά η ζωή των παιδιών μου».

«Στις 3 τα ξημερώματα η γυναίκα μου μού είπε πως κάτι άκουσε έξω από το σπίτι. Κοίταξα και είδα κάποιους να κινούνται στην αυλή μας. Ήταν οχτώ, αλλά υπήρχαν και άλλοι. Έβλεπα τους φακούς. Κάλεσα έναν φίλο μου και του το είπα. Του ζήτησα να καλέσει την αστυνομία», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο 46χρονος και πρόσθεσε: «Μας λέγανε να τους δώσουμε λεφτά. Έσπασαν το παράθυρο στο δωμάτιο των παιδιών. Τους έδωσα 500 ευρώ και είπα “φύγετε”, αλλά ξαναγύρισαν και λέγανε δώσε μας κι άλλα λεφτά. Έσπασαν κι άλλα παράθυρα. Είπα στη γυναίκα μου να τους δώσει όσα λεφτά είχαμε».




Τελικά οι ληστές έφυγαν με λεία μεγαλύτερη των 2.000 ευρώ. Ωστόσο, το βίντεο από την εισβολή των διαρρηκτών, το οποίο τράβηξε με το κινητό του ένα από τα παιδιά παραδόθηκε στην Ασφάλεια και βοήθησε ώστε μέσα σε 48 ώρες να εντοπιστούν και να συληφθούν οι τέσσερις από τους δράστες, ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι. Από την προανάκριση των συλληφθέντων, εξάλλου, έχει προκύψει η εμπλοκή τους και σε ακόμη 10 περιστατικά ληστειών και κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Ο Έγκεν Σακς υποστήριξε, πάντως, πως αυτή τους η περιπέτεια δεν θα τους αποτρέψει από το να επιστρέψουν στη χώρα μας, την οποία, άλλωστε ο ίδιος επισκέπτεται για περισσότερα από 25 χρόνια.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This