Εξονυχιστικούς ελέγχους στις παιδικές χαρές της συμπρωτεύουσας ξεκινά ο Δήμος Θεσσαλονίκης

«Πρόταγμά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης

Must Read

Ο ακαριαίος θάνατος ενός 19χρονου από πτώση σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής και ο πνιγμός ενός 8χρονου κοριτσιού σε πισίνα κατασκήνωσης, επίσης στη Χαλκιδική, αποτέλεσαν το «καμπανάκι» για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ώστε να ελεγχθούν εξονυχιστικά όλες οι παιδικές χαρές της συμπρωτεύουσας.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, με εντολή του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη, ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχωρά στην κατάθεση ολοκληρωμένου σχεδίου, προκειμένου να γίνεται καθημερινός έλεγχος και στις 65 παιδικές χαρές που υπάρχουν στα όρια ευθύνης του. «Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια των παιδιών, με την ασφάλεια των πολιτών. Όλος αυτός ο σχεδιασμός που αφορά δεκάδες προβλήματα που παραλάβαμε. Θέλω να ξέρετε ότι εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι γινόταν με την προηγούμενη διοίκηση και καθιστώ σαφές ότι εμάς μας ενδιαφέρει η στάση μας απέναντι σε αυτά τα προβλήματα και οι τρόποι αντιμετώπισής τους. Πρόταγμά μας εκτός από τη βιωσιμότητα, είναι και η ασφάλεια των πολιτών», ανέφερε αρχικά ο κος Αγγελούδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι σε αίθουσα του δημαρχείου.

«Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή τα όσα πολύ δυσάρεστα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Χαλκιδικής, εδώ και αρκετές ημέρες έχει δοθεί εντολή στην αρμόδια αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων για καθημερινό έλεγχο και των 65 παιδικών χαρών που εδρεύουν στην περιοχή ευθύνης μας. Στο τέλος της ημέρας δηλαδή, υπηρεσιακά στελέχη αναλαμβάνουν να ελέγχουν τα όργανα και τα παιχνίδια όλων των παιδικών χαρών», πρόσθεσε και τόνισε ότι «εάν διαπιστωθεί οποιαδήποτε αστοχία ή διάβρωση ή οποιοδήποτε πρόβλημα, μέχρι να αντικατασταθεί η να αποκατασταθεί το όργανο, η παιδική χαρά αυτή θα πάψει να λειτουργεί».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε, επίσης, ότι από τις 15 Σεπτεμβρίου ξεκινά ένας νέος θεσμός, αυτός του αντιδημάρχου Υπηρεσίας, σύμφωνα με τον οποίο καθημερινά (εκτος σαββατοκύριακου) ένας από τους αντιδημάρχους θα βρίσκεται απογευματινές ώρες στο δημαρχείο και θα υποδέχεται πολίτες. «Θα ακούει τα προβλήματα των πολιτών, θα προχωρά στην επίλυση τους και θα παρακολουθεί την πορεία», σημείωσε ο κος Αγγελούδης και πρόσθεσε «στόχος είναι να φτάνει η φωνή των πολιτών σε εμάς».

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This