Ασύλληπτο! Οι μεταναστευτικές ροές από θαλάσσης αυξήθηκαν το 2024 πάνω από 100%

Κατά 350% μόνον στην Κρήτη!

Must Read

Εξωφρενική και εξαιρετικά επικίνδυνη η αύξηση των μεταναστευτικών ροών στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και πρωτίστως το αρμόδιο υπουργείο… κοιμάται τον ύπνον του μάκαρος την ώρα που ορδές παράτυπων μεταναστών εισβάλλουν στην χώρα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το πρώτο 7μηνο του 2024 εισήλθαν από θαλάσσης 25.000 αλλοδαποί ενώ το αντίστοιχο διάστημα του 2023 ήταν 12.000. Πρόκειται για αύξηση πάνω από 100%!

Μόνον στην Κρήτη το α’ 6μηνο του 2023 είχαν εισέλθει 700 μετανάστες και φέτος ξεπέρασαν τους 2.600, ποσοστό πάνω από 350%.

Η χωρητικότητα των Δομών που υποδέχονται πρόσφυγες και μετανάστες ανέρχεται σε 30.000 και έως 30 Ιουνίου φιλοξενούσαν 18.000 άτομα. 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This