Απανωτές οι αποκαλύψεις για το «λούνα παρκ του τρόμου» στην Χαλκιδική – Συγκλονίζει η γιαγιά του 19χρονου Γιάννη

«Θα χάναμε και τον Δημήτρη»

Must Read

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής και το λούνα παρκ, στο οποίο ο 19χρονος Γιάννης έχασε την ζωή του τόσο άδικα. Ο δικηγόρος της οικογένειας του εκλιπόντος, Ιωάννης Μανδράου, τόνισε πως οι παραλείψεις είναι τρανταχτές και φαίνονται με γυμνό μάτι. Τα μηχανήματα είναι σκουριασμένα και δεν είναι κατάλληλα για χρήση.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι «ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ προσκόμισε ληγμένο πιστοποιητικό», το οποίο είχε πιθανώς από την προηγούμενη τουριστική σεζόν.

Eπίσης, δήλωσε ότι ο Δήμος Κασσάνδρας είχε ενημερωθεί από την ΕΛ.ΑΣ καιρό πριν από το τραγικό δυστύχημα πως η επιχείρηση δεν τηρούσε τις προϋποθέσεις λειτουργίας.




 

Ξεσπά η γιαγιά του 19χρονου

Συγκλονιστικές είναι οι δηλώσεις της γιαγιάς του άτυχου Γιάννη: «Δολοφονήθηκε από αμέλεια από τους παλιανθρώπους». Αναφερόμενη στον 21χρονο χειριστή του παιχνιδιού είπε:

«Μεθυσμένος ήταν, είναι διαπιστωμένο. Το ξέρανε πως ήταν μεθυσμένος από μαρτυρίες. Όμως ένας 21χρονος τρελαμένος, λέει στα παιδιά: θα το ξεκινήσω και μετά θα σας το βάλω γρήγορα, και το άφησε αυτό να κάνει κράκα κρούκα. Να φωνάζει το ένα παιδί σταμάτα το και μετά να ξεκολλάει το πρώτο καθισματάκι.

Και πάει ο Δημητράκης μου να τον αρπάξει (τον 19χρονο αδελφό του), πού να τον συγκρατήσει. Έφυγε. Γυρίζει του Δημήτρη το κάθισμα με την πλάτη προς τα κάτω και κρατιόταν το παιδί από ένα σιδεράκι. Θα χάναμε και τον Δημήτρη».

 




 

Σάπια παιχνίδια, σκουριασμένα σίδερα, παρατυπίες και παραλήψεις εντόπισε ο πραγματογνώμονας

Η συντήρηση του παιχνιδιού, πάνω στο οποίο σκοτώθηκε ο 19χρονος, ήταν ελλιπέστατη. Μένει το πόρισμά των πραγματογνωμόνων να παραδοθεί στον εισαγγελέα, ώστε να περιληφθεί στην δικογραφία.




Αναπάντητο ερώτημα αποτελεί και η ρευματοδότηση του λούνα παρκ από την στιγμή που δεν είχε άδεια λειτουργίας. Ο πατέρας του παιδιού επανήλθε την Παρασκευήη στον τόπο της τραγωδίας με δικό του πραγματογνώμονα και τόνισε πως περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη και ευθύνες κατά παντός υπευθύνου.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This