Τρόμος στον Διόνυσο: Βίντεο σοκ – Κουκουλοφόροι εισβάλλουν σε σπίτια

Αδίστακτοι κακοποιοί αλωνίζουν, ρημάζοντας οικίες

Must Read

Ανάστατοι! Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται οι κάτοικοι του Διονύσου που έχουν απηυδήσει από τα αλλεπάλληλα περιστατικά διαρρήξεων. Δεν έφτανε στην περιοχή η καταστροφή από τις φωτιές… έχουν και τους ληστές. Όπως θα δείτε ωστόσο παρακάτω, αυτό το «φαινόμενο» δεν περιορίζεται μόνο στα βόρεια προάστια της Αθήνας…

Κατοικίδια, φύλακες, συναγερμοί και πολλά ακόμη μέτρα για να προστατεύσουν οι κάτοικοι τα σπίτια τους δεν είναι τίποτα, μπροστά στο θράσος των αδίστακτων διαρρηκτών. Βίντεο-ντοκουμέντα από την στιγμή που κουκουλοφόροι προσπάθησαν να μπουν σε σπίτια στον Διόνυσο, εν προκειμένω, είδαν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν σοκ.

Η γυναίκα που προχώρησε στην δημοσιοποίηση του υλικού, έγραψε: «Το τελευταίο βίντεο τα λέει όλα ..με συναγερμό να χτυπάει , σκυλιά να γαβγίζουν.. Στόχος τους είναι να μπουν και προχωράνε απτόητοι! Καπως έτσι μπήκαν σε ένα από τα πολλά σπίτια της περιοχής μας! Κλαράκια στις πόρτες/ γκαραζόπορτες όπως έχουν αναφέρει πολλοί , μέχρι και σκούπες κτλ για να τσεκάρουν ποιος λείπει. Έχουν περάσει από ολες τος αυλές μας.. και δε λένε να σταματήσουν!.

Εγώ δεν θα πω για την αστυνομία, γιατί θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να περιμένουμε από 2-3 περιπολικά να ελέγξουν όλες τις περιοχές του δήμου μας. Όσες περιπολίες και να κάνουν δεν γίνετε τίποτα. Πηδάνε από σπίτι σε σπίτι και μέσα από οικόπεδα κενά, και να περάσει απέξω η αστυνομία εκείνοι μπορεί να είναι από πίσω και να μπαίνουν εκείνη την ώρα και να μην τους αντιληφθεί κανείς.Κάντε ότι μπορείτε σαν γειτονιά. Μιλήστε με τους δίπλα σας, κάντε μια ομάδα να επικοινωνείτε, να βοηθάει ο ένας τον άλλον, μην φοβάστε να πάρτε τηλέφωνο αν ακούσετε σκυλιά να γαβγίζουν ή συναγερμό να χτυπάει δίπλα σας 2-3 η ώρα το βράδυ!!».

Βέβαια, όπως θα διαπιστώσετε από τα παρακάτω βίντεο και το ρεπορτάζ, το «φαινόμενο» αυτό δεν συμβαίνει μόνο στον Διόνυσο!

 










 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This