Αποκάλυψη – σοκ από τον πατέρα του 19χρονου: «Ο δήμος Κασσάνδρας συνεργαζόταν με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του λούνα παρκ»

Η συνεργασία με τον δήμο Θερμαϊκού, το κυνηγητό με την ΕΛΑΣ και οι προσφυγές στην δικαιοσύνη

Must Read

Σαφείς «αιχμές» προς τον δήμο Κασσάνδρας για την λειτουργία του ακατάλληλου λούνα παρκ στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Δευτέρα ο 19χρονος Γιάννης εξαπέλυσε ο πατέρας του νεαρού.

Ο Γιώργος Καϊμπάλης μίλησε νωρίτερα σήμερα σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη που αφορά την συνεργασία του δήμου με τον 58χρονο ιδιοκτήτη του χώρου!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Σήμερα το πρωί μου ήρθε μια πληροφορία για συνεργασία του Δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, είναι ένα πολύ καλό αλισβερίσι».

Ο ίδιος επανέλαβε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για τον άδικο χαμό του γιου του.

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος παίρνει χρήματα από ποιον, με ενδιαφέρει ότι όλα αυτά τα χρόνια πάλεψα για να βγάλω αυτό το παιδί που είναι εξαιρετικό. Θα τους καθίσω εκεί που δεν φαντάζονται, όλα μπορώ να τα δεκτώ, εκτός από το να πειράξουν τα παιδιά μου. Μου διέλυσαν κυριολεκτικά το παιδί μου», ανέφερε εξοργισμένος.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη εξέφρασε το παράπονο και την αγανάκτησή του για το γεγονός πως ο εισαγγελέας και η δικαιοσύνη είναι μέχρι στιγμής «άφαντοι» και τόνισε πως «οι ευθύνες είναι εντελώς ξεκάθαρες, είναι οφθαλμοφανές ότι σε όλα αυτά που οδηγήσανε το παλικάρι μου σε θάνατο πρέπει να πάρει θέση η δικαιοσύνη».

Τέλος έδωσε και μια συμβουλή στους γονείς: «Προσέχετε τα παιδιά σας και εμείς τα προσέχαμε αλλά η εξέλιξη ήταν άσχημη στην περίπτωση μας».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:

 




Είχε απλώσει τα «δίχτυα» του και στον δήμο Θερμαικού!

Νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως αναφέρουν πως ο 58χρονος επιχειρηματίας ήθελε να εγκαταστήσει τα ακατάλληλα παιχνίδια του και στον δήμο Θερμαϊκού το 2021.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η επιχείρηση υπέγραψε με τον δήμο συμφωνητικό μίσθωσης διάρκειας 60 ημερών στις 15 Δεκεμβρίου 2021 για να εγκαταστήσει παγοδρόμιο και μηχανήματα σε δημοτικό οικόπεδο στην Περαία. Στις 12 Φεβρουαρίου του 2022, όταν το συμφωνητικό έληγε, ο 58χρονος παρέμεινε και λειτούργησε τον χώρο μέχρι το Πάσχα παρά τις οχλήσεις από τον δήμο!

Μάλιστα, ο δήμος ζήτησε την συνδρομή της ΕΛΑΣ και όσα έγιναν ήταν πρωτοφανή.

Η δημοτική αρχή έκοβε την παροχή ρεύματος αλλά ο ιδιοκτήτης σήκωνε τους διακόπτες.

Μάλιστα, όταν ο δήμος έφερε ηλεκτρολόγο για να κόψει τα καλώδια, ο 58χρονος έβαλε γεννήτρια ώστε να λειτουργεί τα μηχανήματα!

Σύμφωνα με έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στην «Διαύγεια», ο δήμος όρισε δικαστικό επιμελητή για να επιδώσει διοικητική αποβολή στην εταιρεία ενώ βεβαιώθηκε πρόστιμο για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου ύψους 2.500 ευρώ αλλά και για την αυθαίρετη επανασύνδεση ρεύματος που μάλιστα, αναμένεται να εκδικαστεί τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ο απαράδεκτος 58χρονος κατέθεσε προσφυγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά του δήμου Θερμαϊκού και έλαβε »απάντηση» από τον δήμο με ορισμό δικηγόρου για κατάθεση υπομνήματος προς αντίκρουση της προσφυγής!

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This