Όλη η Ελλάδα έψαχνε την Τσιλιγκίρη για τα κονδύλια εκατομμυρίων κι εκείνη εμφανίστηκε ως… θύμα του Παππά 

Must Read

Χωρίς να έχει σημασία ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, όταν η μόνη πολιτική προσφορά στον τόπο είναι… η Ολυμπιακή ταυτότητα, τότε αντιλαμβανόμαστε όλοι το πρόβλημα.

Ο καθένας έχει διαμορφώσει άποψη αναφορικά με την αντίδραση των αστυνομικών για τον Νίκο Παππά, αλλά και την απάντηση του ίδιου του ευρωβουλευτή. Το θέμα δεν είναι το σωστό ή λάθος, ούτε καν η αντίδραση της κυβέρνησης και η πολιτική διαμάχη που ξέσπασε με την αντιπολίτευση με τη συγκεκριμένη αφορμή. Το κακό στην υπόθεση είναι πως έχουμε προσπάθεια προβολής και οπαδοποίησης του θέματος, από άλλα άτομα.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη έσπευσε να δημοσιοποιήσει τη διαφωνία της με τον Νίκο Παππά σε κάποια μηνύματα που αντάλλαξαν. Το ποιος έχει δίκιο ή άδικο το αφήνουμε στην κρίση του καθενός. Το ζήτημα είναι άλλο. Η πρόεδρος του ΣΕΦ και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. με αποτυχία απ’ τη στιγμή που δεν εξελέγη, δημοσιοποίησε κάτι χρησιμοποιώντας και τη γνωστή πολιτική ορθότητα που πάντα ευαισθητοποιεί. Περί σεξισμού δηλαδή, κάτι που επίσης ο καθένας μπορεί να διακρίνει αν υπάρχει ή όχι.

Ως πρώην μέλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και με καριέρα λόγω του Ολυμπιακού, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη εδώ και τόσο καιρό σε πολύ σοβαρά ζητήματα που την αφορούν άμεσα, δεν κάνει την εμφάνισή της. Αντίθετα, τώρα έσπευσε να βγει μπροστά με θυματοποίηση του εαυτού της. Το γιατί είναι προφανές. Φαίνεται πως δίνει «μάχη» για την παράταξή της, ενώ θα κερδίσει την γνωστή οπαδική στρατιά που δίχως να εξετάζει τι έχει γίνει, ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, τάσσεται στην πλευρά των χρωμάτων που υποστηρίζει.

Κοινώς, ο Παππάς είναι Παναθηναϊκός, η Τσιλιγκίρη Ολυμπιακός, άρα οι Ολυμπιακοί θα τη στηρίξουν και θα τη δουν με συμπάθεια στο συγκεκριμένο θέμα. Δωρεάν διαφήμιση σα να λέμε. Μόνο που σε αυτή τη χώρα, καλό είναι να θυμόμαστε και όχι απλά να υπάρχει θυματοποίηση του εαυτού μας για το συμφέρον.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη δεν θυμάται κανείς να πήρε θέση δημόσια όταν ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε όσα έκανε στο αεροδρόμιο. Θα είχε ενδιαφέρον να το έπραττε τότε, καθώς αφορούσε την παράταξή της και κυρίως αυτόν που την έβαλε στην καρέκλα της προέδρου του ΣΕΦ. Με προσόν της την Ολυμπιακή ταυτότητα.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη δημοσιοποίησε την έγκριση του ποσού 1.700.000 ευρώ για τον κλιματισμό στο ΣΕΦ-το οποίο αργά ή γρήγορα θα περάσει στον Ολυμπιακό-χωρίς νωρίτερα να έχει αναφέρει το παραμικρό δημόσια. Όπως επίσης δεν υπάρχει καμία τοποθέτησή της αναφορικά με τις ενέργειες που γίνονται για να πληρώσει το κράτος σοβαρές και ακριβές εργασίες στο ΣΕΦ, για να περάσει αυτό στη συνέχεια στον Ολυμπιακό.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη ποτέ δεν εμφανίστηκε να εξηγήσει κάτι για το κονδύλι των 46.360 ευρώ που εγκρίθηκε στο ΣΕΦ για… κουραμπιέδες, ρόδια, ποτά τα Χριστούγεννα πριν από 2,5 χρόνια.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη είναι η ίδια που ως πρόεδρος του ΣΕΦ μπερδευόταν και ανέβασε ευχές για το Πάσχα στους επίσημους λογαριασμούς του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη είναι αυτή που έκανε αναρτήσεις με το καθόλου σεξιστικό ή προσβλητικό/προκλητικό «…πάρε φόρα» απευθυνόμενη στον τότε πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο., Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη δημόσια και χωρίς να αναιρέσει ποτέ τον χαρακτηρισμό, χαρακτήρισε «ζώα» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Απλά μετά προσπάθησε κάπως να το μαζέψει κάνοντας διευκρινήσεις, διατηρώντας βέβαια το χαρακτηρισμό. Μάλιστα τότε ανέφερε πως γινόταν πλύση εγκεφάλου απ’ τον ΣΚΑΪ. Θα είχε ενδιαφέρον ένα σχόλιο σήμερα για αυτή την άποψη που είχε εκφράσει.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και για τον Νίκο Παππά και για την Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Αναλύοντας τα δεδομένα που υπάρχουν. Κανείς ούτε θα «αθωωθεί», σε καμία περίπτωση όμως δεν βοηθά στο παραμικρό η… ετσιθελική θυματοποίηση για πολιτικούς λόγους, χρησιμοποιώντας παράλληλα και οπαδική ταυτότητα.

*Αναδημοσίευση από www.sdna.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This