Βρετανία: Επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν εν ψυχρώ 40χρονο άνδρα στο Μπέρμιγχαμ

Must Read

Ακόμη δεν έχει κοπάσει ο σάλος από την πολύνεκρη αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στο Ζόλινγκεν της Γερμανίας και έρχεται στο φως της δημοσιότητας μια νέα επίθεση μαχαιροβγάλτη, αυτή τη φορά στη Βρετανία.

Ειδικότερα, ένας 40χρονος στο Μπέρμιγχαμ δέχτηκε επίθεση από νεαρό άνδρα, ο οποίος τον μαχαίρωσε εν ψυχρώ στον λαιμό, στη μέση του δρόμου. Μάλιστα, το εν λόγω αιματηρό περιστατικό κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα περαστικοί, αλλά και οι φίλοι του δράστη, και τα σοκαριστικά βίντεο, στα φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή όπου ο δράστης μαχαιρώνει τον άνδρα, ο οποίος, κατόπιν, κείτεται αικόφυρτος στην άκρη του δρόμου, κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά υπήρχε η εντύπωση πως το θύμα είχε βγάλει βόλτα του παιδί του, καθώς εθεάθη να σπρώχνει ένα καρότσι, αλλά, όπως γίνεται αντιληπτό από το παραπάνω βίντεο -παρά την… αποπροσανατολιστική λεζάντα- στο καρότσι δεν υπάρχει παιδί.

Όπως μεταδίδει το BBC, η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο γύρω στις 01:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου ο 40χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα, αλλά βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Για το περιστατικό συνελήφθησαν με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας και παραμένουν υπό κράτηση τρεις άνδρες, ηλικίας 34, 29 και 26 ετών, καθώς και μια 22χρονη κοπέλα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Οι αστυνομικές Αρχές εκτιμούν ότι υπήρχαν αρκετοί μάρτυρες στην περιοχή τη στιγμή του συμβάντος. Ως εκ τούτου, καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες ή διαθέτει καταγραφές από κινητό τηλέφωνο ή κάμερα αυτοκινήτου να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This