Συνελήφθη θεριακλής που κάπνιζε μέσα σε αεροπλάνο!

Must Read

Θεριακλής, που… μάλλον είχε ακούσει ότι οι Έλληνες κάπνιζαν μέσα στα αεροπλάνα τη δεκαετία του ’80 και έμεινε σε αυτό, συνελήφθη, επειδή φέρεται να κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροσκάφους, με το οποίο πέταγε στη Θεσσαλονίκη!

Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», τον 32χρονο επιβάτη περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: Αστυνομικοί τον πλησίασαν, ανακοινώνοντάς του πως συλλαμβάνεται! Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του αεροπορικού κώδικα. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που το αεροσκάφος της εταιρείας Ryanair εκτελούσε πτήση από το αεροδρόμιο Μπάντεν-Μπάντεν της Καρλσρούης προς τη Θεσσαλονίκη, όπου προσγειώθηκε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα.

Τον ελληνικής καταγωγής, αλλά Γερμανό υπήκοο, επιβάτη της πτήσης, αντιλήφθηκε μια αεροσυνοδός. Η ίδια φέρεται να ενημέρωσε αμέσως τον κυβερνήτη, ενώ για το συμβάν έλαβε γνώση και ο Πύργος Ελέγχου του αερολιμένα «Μακεδονία» μέσω του οποίου ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ο 32χρονος ομολόγησε την ενέργειά του και την απέδωσε στο άγχος κατά τη διάρκεια της πτήσης. Νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η ποινή που προβλέπεται για την συγκεκριμένη παράβαση είναι είτε φυλάκιση έως έξι μήνες είτε χρηματική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This