Χαλκιδική: Στον εισαγγελέα Πολυγύρου ο πατέρας του 19χρονου – «Θα τον πείσουμε να προχωρήσει σε διώξεις», είπε

Καταθέτει έγγραφα που «καίνε» τον δήμο Κασσάνδρας - Στο πλευρό του ο 16χρονος αδερφός του Γιάννη που ήταν παρών στην τραγωδία - Τι ζητά ο πατέρας από τον εισαγγελέα

Must Read

Στην Εισαγγελία Πολυγύρου βρέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί ο πατέρας του άτυχου 19χρονου Γιάννη ο οποίος έχασε την ζωή του την περασμένη Δευτέρα σε δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όταν έπεσε από κάθισμα στο παιχνίδι Crazy Dance.

O κ. Γιώργος Καιμπαλης, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, είπε πως θα καταθέσει έγγραφα που αποδεικνύουν την ευθύνη που φέρουν συγκεκριμένα άτομα ενώ δεν προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις. Μαζί του ο πατέρας είχε τον 16χρονο αδερφό του Γιάννη ο οποίος ήταν μαζί του το βράδυ της τραγωδίας.

Δείτε τις δηλώσεις του:




Δείτε βίντεο:




Τα έγγραφα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, αποδεικνύουν την συνεργασία του 58χρονου ιδιοκτήτη του μοιραίου λούνα παρκ με τον δήμο Κασσάνδρας Χαλκιδικής ο οποίος, όπως υποστηρίζει ο πατέρας, έκανε απευθείας αναθέσεις στον ιδιοκτήτη.

Δείτε βίντεο:




Παράλληλα, σε άλλα έγγραφα που θα προσκομίσει ζητά να μην απομακρυνθούν τα παιχνίδια από τον χώρο σε περίπτωση που οι πραγματογνώμονες της οικογένειας και της αστυνομίας θέλουν να κάνουν εκ νέου αυτοψία, να υπάρχει αστυνομική περιφρούρηση στο λούνα παρκ.

Δείτε βίντεο:




Σε χθεσινές δηλώσεις του, ο πατέρας του νεαρού κατήγγειλε ότι το επίμαχο παιχνίδι ήταν παροπλισμένο, προοριζόταν για παλιοσίδερα και επισκευάστηκε πρόχειρα  για να εγκατασταθεί στο λούνα παρκ.

«Το μηχάνημα αυτό είναι μια ιδιοκατασκευή στη Θεσσαλονίκη, η οποία αγοράστηκε από έναν αντίστοιχο επιχειρηματία στην Κατερίνη, που το είχε παροπλισμένο από το 2010. Το συγκεκριμένο το αγόρασε ως σκραπ ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας το 2020, με τη λογική να το πάει στη Βουλγαρία για να το ανασκευάσει. Το μηχάνημα λοιπόν από το 2020 δεν είχε βεβαιώσεις μεγάλων εταιριών για την αξιοπιστία του», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις του δήμου ανέφερε: «Έχω στα χέρια μου, πλέον επίσημα με δημόσια έγγραφα τη σχέση του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, με απευθείας αναθέσεις χωρίς υπογραφή και χωρίς να περάσει από δημοτικό συμβούλιο. Υπάρχει σχέση δήμου και συγκεκριμένου επιχειρηματία τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια, με απευθείας αναθέσεις και εντάλματα πληρωμών». 

Τρισάγιο χθες στην μνήμη του 19χρονου

Στο τρισάγιο, που τελέστηκε με πρωτοβουλία των κατοίκων της περιοχής, παρέστη ο πατέρας του άτυχου νεαρού στο σημείο του δυστυχήματος όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, νωρίτερα τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό Κοιμήσεως του Θεοτόκου, του Πευκοχωρίου, με πρωτοβουλία του ιερέα και του εκκλησιαστικού συμβουλίου.




Δείτε επίσης:

Χαλκιδική: Σε κλίμα οδύνης το τρισάγιο στο λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος – Νέες καταγγελίες από τον πατέρα του

Νέο ατύχημα στη Χαλκιδική, αυτή τη φορά σε θαλάσσιο πάρκο – Τραυματίστηκε 16χρονος

Λούνα παρκ Χαλκιδική: Ανταλλαγή σάπιων παιχνιδιών με την ιδιοκτήτρια άλλου στον Αλμυρό όπου σκοτώθηκε 14χρονη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This