Αυτός είναι ο 44χρονος που βίαζε την 16χρονη – Συνελήφθη κάτω από το σπίτι της ανήλικης!

Απολογείται αύριο ο 44χρονος - Αναζητούνται και άλλα πιθανά θύματα - Τι λέει στενός συγγενής για τους εκβιασμούς του δράστη στην 16χρονη

Must Read

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση που υπέστη μια 16χρονη στον  Κολωνό από έναν 44χρονο από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι πρόσφατα.

Η σύλληψη

Ο άρρωστος άνδρας συνελήφθη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής και αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τρίτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε βόλτες με το όχημά του έξω από το σπίτι της ανήλικης την οποία αναζητούσε επίμονα ενώ την καλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο με την 16χρονη να μην απαντάει. Κατά τον εντοπισμό του από τις αστυνομικές δυνάμεις θέλησε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Στις πρώτες του δηλώσεις αρνείται την πράξη του βιασμού.

Το θύμα εξετάστηκε από ιατροδικαστή και ψυχολόγο οι οποίοι επιβεβαίωσαν την καταγγελία του πατέρα της για βιασμό.

Αυτός είναι ο 44χρονος:

(πηγή φωτογραφιών star.gr)

Την όρκιζε στην ψυχή της μάνας της να μην μιλήσει

Τον εφιάλτη που ζούσε η 16χρονη περιέγραφε στενός συγγενής της. Όπως αποκάλυψε την το παιδί δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ο διεστραμμένος 44χρονος την όρκιζε ακόμα και στην ψυχή της μητέρας της που είχε φύγει από την ζωή να μην μιλήσει για τον βιασμό.

«Το παιδί είναι διαλυμένο, όπως είμαστε όλοι οικογενειακώς. Χθες είχαμε το μνημόσυνο της μητέρας της για τα 2 χρόνια. Την έβαζε ο αλήτης να ορκιστεί στην ψυχή της μάνας της ότι δεν θα πει τίποτα και την εκβίαζε μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ στα τηλέφωνα και προσπαθούσε να στήσει άλλοθι».

Το ίδιο πρόσωπο ισχυρίζεται πως στην υπόθεση είναι μπλεγμένοι και άλλοι ακόμα και ο γιος του δράστη.




«Δεν είναι μόνο αυτός μπλεγμένος, είναι και άλλοι. Την απειλούσε συνεχόμενα, από τον Ιούνιο. Με τον γιο του έκαναν παρέα. Το κορίτσι μας ήταν ερωτευμένο μαζί του αλλά δεν είχε απλώσει χέρι πάνω της, γιατί του είχε μιλήσει ο πατέρας της επειδή είναι ανήλικη.Ο γιος κάλυπτε και τον πατέρα του, το είχε μάθει εν καιρώ από την μικρή ότι ο πατέρας του λειτούργησε έτσι. Τη χώρισε και μετά έφυγε η γυναίκα του 44χρονου από το σπίτι και εκείνος συνέχιζε αυτό. Την γύρισε άρον-άρον από τις διακοπές, είπε ψέματα στον πατέρα του».

Η οικογένεια της ανήλικης περνά πολύ δύσκολες στιγμές και αυτό που ζητούν πλέον είναι δικαιοσύνη.

«Μας πληγώνουν και μας πονάνε όλα αυτά. Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια του παιδιού. Ήταν τεράστιος ο πόνος και ο καημός για την απώλεια της μαμάς που δεν πρόλαβε να την χορτάσεις και να την χαρεί, ήταν τεσσάρων χρονών όταν αρρώστησε από καρκίνο και 14 όταν εκείνη έφυγε», ανέφερε ο στενός συγγενής στο newsit.

Αναζητούνται και άλλα πιθανά θύματα

Σύμφωνα με τον ειδικό αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπήρχαν και άλλα θύματα του δράστη και σε αυτό το πλαίσιο αναζητούνται από την ΕΛΑΣ.

«Ήταν πολύ επαγγελματικός ο τρόπος με τον οποίο αποπλάνησε αυτό το παιδάκι» ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας και σημείωσε πως η φωτογραφία του 44χρονου θα κυκλοφορήσει, ίσως και σήμερα, μετά από αίτημα της αστυνομίας στην εισαγγελία Αθηνών.

Δείτε βίντεο:




 

«Έχουμε μία κοπελίτσα 16 ετών η οποία είχε έναν δεσμό με τον γιο του, ο οποίος δεν του μιλάει πια. Αυτή η κοπέλα χώρισε με το παιδί και αυτός, επειδή κάπου είχαν γνωριστεί, την ‘τσίμπησε’ για υποψήφιο θύμα και τελικά κατάφερε αυτό το τέρας να την κάνει θύμα. Πώς; Απειλώντας και εκβιάζοντάς την ότι θα σκοτώσει τον πατέρα της και αυτήν και ότι θα τους κάνει μεγάλο κακό.

Με φόβο το κοριτσάκι, τουλάχιστον 10 φορές, υπέπεσε στις ανώμαλες ορέξεις αυτουνού του τέρατος. Το παιδί τα είπε όλα σε μια φίλη και αυτή την προέτρεψε να πάει να τη πει στον μπαμπά. Ο μπαμπάς φέρθηκε υπεύθυνα και πήγε αμέσως στις αστυνομικές Αρχές οι οποίες έστησαν μια επιχείρηση και τον τσάκωσαν. Μιλάμε για έναν άνθρωπο 44 χρόνων όπου ενδεχομένως και σήμερα θα βγει η φωτογραφία του στα ΜΜΕ μετά από αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. στην εισαγγελία Αθηνών», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Δείτε βίντεο:




Αντιμετωπίζει ισόβια

Ο 44χρονος αντιμετωπίζει ακόμα και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για βιασμό ανηλίκου σύμφωνα με τον ποινικολόγο Γιάννη Γλύκα.

«Με τον νέο ποινικό κώδικα προβλέπεται ισόβια κάθειρξη για βιασμό ανηλίκου, πολύ περισσότερο όταν έχουμε κατ’ εξακολούθηση. (…) Αν υπάρχει συναίνεση είναι κάτι διαφορετικό, μιλάμε για κατάχρηση ανηλίκου. Βιασμός σημαίνει βία ή απειλή, όπως φέρεται να υπάρχει εδώ, ότι χρησιμοποίησε βία ή απειλή για να γίνουν αυτές οι πράξεις», είπε.

Και πρόσθεσε: «Η υπηρεσία Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ είναι μια εξαιρετική υπηρεσία, πρέπει τα παιδιά, οι ανήλικοι, οι ανήλικες, που ενδεχομένως έχουν υποστεί μια τέτοια συμπεριφορά και φοβούνται, να ξέρουν ότι εκεί θα έχουν ένα πολύ φιλόξενο περιβάλλον που θα υπάρχει όλη η διαδικασία που πρέπει να υπάρχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε αυτές τις υποθέσεις, το μεγαλύτερο ποσοστό, οδηγούν σε καταδίκη των κατηγορουμένων.

Δείτε βίντεο:




Σε αυτές τις περιπτώσεις η προδικασία έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί συνήθως στο δικαστήριο δεν έχει ενηλικιωθεί το παιδί. (…) Η προδικασία είναι εκείνη που ουσιαστικά κατευθύνει και τη δικαστική απόφαση, πάντα παίζουν ρόλο οι πιθανές αντιφάσεις. Έχουν πολύ μεγάλη σημασία οι καταθέσεις των γονιών και φυσικά άλλοι μάρτυρες και άλλα στοιχεία. Σε εξεζητημένες περιπτώσεις νομίζω ότι δεν υπάρχει επαναφορά. Σε αυτές τις περιπτώσεις τολμώ και λέω, ειδικά στις σοβαρές περιπτώσεις, δεν υπάρχει σωφρονισμός».

Ο κ. Μπαλάσκας σχολίασε:

«Αυτό το τέρας στα 63 του, αν τα ‘σκάσει’ όλα μέσα στη φυλακή, στα 63 του θα είναι έξω. Αυτούς τους ανθρώπους κανονικά θα έπρεπε να τους βάζουμε σε φυλακές οι οποίες είναι κοντά σε θάλασσα, να τους κλειδώνουμε και να πετάμε το κλειδί στη θάλασσα. (…) Η ουσία είναι να πιάνονται εγκαίρως για να μην κάνουν κακό και σε άλλα παιδάκια».

Δείτε βίντεο:




Το χρονικό της φρίκης

Μια καταγγελία σε βάρος 44χρονου έβαλε τέλος στη φρίκη που ζούσε ανήλικη τους τρεις τελευταίους μήνες στον Κολωνό. Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να βίαζε το κορίτσι κατ’ εξακολούθηση και στις 22 Αυγούστου συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εντόπισαν τον 44χρονο μετά από πληροφορίες που προήλθαν από καταγγελία του πατέρα της ανήλικης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «ο πατέρας κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο 44χρονος δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά με το κορίτσι, παρά την θέληση του, περίπου δέκα φορές από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου 2024».

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι προέβαινε στις φρικιαστικές πράξης πράξεις σε βάρος ανήλικης που βρίσκονταν στο κοινωνικό του περιβάλλον και συγκεκριμένα ήταν φίλη του γιου του, από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους έως και πριν από μερικές ημέρες, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών. Μάλιστα την απειλούσε ότι εάν μιλήσει θα σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της.

Οι συνεχιζόμενοι βιασμοί έλαβαν χώρα σε ένα χωμάτινο οικόπεδο επί της οδού Ζηνοδώρου στην Αθήνα Αττικής, εντός του αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του 44χρονου δράστη.

Κατά τη σύλληψή του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Τα ανωτέρω κατασχεθέντα έχουν ήδη αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο 44χρονος Έλληνας οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Παράλληλα οι αστυνομικοι απο Τ.Α. Κολωνού ήρθαν σε επικοινωνία με το Αυτοτελές Γραφείο Προστασίας Ανήλικων Θυμάτων «Σπίτι του Παιδιού» προκειμένου να οριστεί ραντεβού για την δικανική εξέταση της ανήλικης σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, παρουσία παιδοψυχολόγου. Επίσης χορηγήθηκε υπηρεσιακό σημείωμα για ιατροδικαστική εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Δείτε επίσης:

Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Αναζητούνται και άλλα θύματα! – Ισόβια προβλέπονται για το 44χρονο τέρας

Φρίκη στον Κολωνό: 44χρονος συνελήφθη για βιασμό ανήλικης – Την κακοποιούσε επί τρεις μήνες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

    • Τι θα πει χημικός ευνουχισμός? Κρεμάλες γιατρούς ανώμαλους όλων των ειδών, ή φυλακή όπως είπε και ο κ.Μπαλασκας στη μέση του πουθενά σε μια βραχονησίδα που θα βγαίνουν από εκεί μόνο όταν πεθαίνουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This