Κέρκυρα: Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός λεωφορείου που έβριζε τους επιβάτες χυδαία

Must Read

Μία τρομακτική εμπειρία έζησαν τουρίστες στην Κέρκυρα όταν εξαγριωμένος οδηγός τουριστικού λεωφορείου κόντεψε να έρθει στα χέρια με επιβάτες. Σε διαθεσιμότητα έβγαλε η διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας τον οδηγό.




 

Ο ίδιος καταγράφηκε να βρίζει σε έξαλλη κατάσταση κατά τη διάρκεια δρομολογίου στη βόρεια πλευρά του νησιού. Στο βίντεο φαίνεται να βρίζει τα θεία, να χτυπά με τα χέρια του το τιμόνι και τα παράθυρο και να φωνάζει στους τουρίστες τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά να δείξουν σεβασμό.

Παράλληλα υποστήριξε ότι δουλεύει για 15 συνεχόμενες ημέρες χωρίς ρεπό.




 

Σύμφωνα με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας ο συγκεκριμένος οδηγός, που είναι και ιδιοκτήτης του πούλμαν, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ προτάθηκε και η εξέταση του από τον γιατρό εργασίας.

Παράλληλα, η διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ διαψεύδει ότι εργάζονταν χωρίς ρεπό για 15 ημέρες, όπως υποστήριξε ο ίδιος στο βίντεο, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν καταγεγραμμένα ρεπό στις 11, στις 12 και στις 16 Αυγούστου, ενώ και τη συγκεκριμένη ημέρα του επεισοδίου είχε κάνει το προγραμματισμένο διάλλειμα για ξεκούραση.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο οδηγός έχει κληθεί και από την τροχαία της Κέρκυρας.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ screenshot

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This