Διασυρμός της Ελλάδας από την ανομία! Πακιστανοί βίασαν 23χρονη στη Μύκονο και κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι

Αδιανόητο! Έκοβαν βόλτες στο νησί για έναν μήνα μετά τον ομαδικό βιασμό της νεαρής γυναίκας

Must Read

Στιγμές απόλυτης φρίκης βίωσε μια 23χρονη κοπέλα στη Μύκονο, η οποία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από Πακιστανούς, οι οποίοι κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι στο νησί για σχεδόν ένα μήνα!

Η χώρα μας διασύρεται διεθνώς από την ανομία και την ατιμωρησία, καθώς στο κοσμοπολίτικο νησί που είναι πασίγνωστο για τους διάσημους επισκέπτες που το επιλέγουν ως κορυφαίο καλοκαιρινό προορισμό, οι αλλοδαποί που βίασαν την 23χρονη από τη Νότιο Αφρική στις 30 Ιουνίου, συνελήφθησαν τελικά στις 24 Αυγούστου!

Πρόκειται για τρεις Πακιστανούς οι οποίοι προσήχθησαν από την αστυνομία σχεδόν έναν μήνα μετά την αποτρόπαια πράξη τους και ομολόγησαν ότι κακοποίησαν σεξουαλικά τη νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στάλθηκε προς εξέταση και βιολογικό υλικό.

Είναι εξωφρενικό το πώς σε ένα τόσο μικρό νησί, στο οποίο μεταξύ άλλων παραθερίζουν και πρόσωπα υψηλού κύρους, επικρατούν η ατιμωρησία και η ανομία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μάλλον παραδόθηκαν μόνοι τους οι Πακιστανοί…
    για να τη βγάλουν καθαρή….
    Κατά τα άλλα….προστασία του πολίτη ΜΗΔΕΝ….

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This