Ανατροπή! Ανάμεσα σε οδηγούς ταξί οι πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ – Βγήκαν τα όπλα για μια κούρσα

Must Read

Ανατροπή στo περιστατικό με πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ Κηφισού που προκάλεσαν τον απόλυτο τρόμο σε επιβάτες και εργαζόμενους, το απόγευμα της Δευτέρας.

Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι σημειώθηκε συμπλοκή ανάμεσα σε επιβάτες, ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, επρόκειτο για οδηγούς ταξί που καβγάδισαν για μια κούρσα, με τον έναν να βγάζει όπλο και να πυροβολεί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Live News, μια γυναίκα κατευθύνθηκε προς την πιάτσα των ταξί, ωστόσο μέχρι να ενημερώσει τον οδηγό ότι θέλει να πάει στο αεροδρόμιο, κάποιοι άλλοι έσπευσαν και έβαλαν τις επισκευές της στο δικό τους όχημα. Ακολούθησε συμπλοκή ανάμεσα στους οδηγούς ταξί και ένας εκ των τριών, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα. Σημειώνεται ότι υπάρχει ένας τραυματίας, πιθανόν από ξυλοδαρμό.




Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τον κόσμο να τρέχει για να κρυφτεί. Αυτόπτης μάρτυρας που εργάζεται ως οδηγός λεωφορείου, περιέγραψε στην εκπομπή: «Δουλεύω στη γραμμή του αεροδρομίου, σχόλασα από το λεωφορείο, την ώρα που έβγαινα έξω ακούω τους πυροβολισμούς. Δύο πυροβολισμοί. Γυρνάω πίσω να δω τι γίνεται και βλέπω τον κόσμο πανικόβλητο να τρέχει ‘βοήθεια, βοήθεια, πυροβολούν’».




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ..
    Εγινε πολύ σκληρή η μάχη για το virtual μεροκόμματο..
    ..Εχουν ανέβει τα λέβελ δυσκολίας,τόσο της πίστας όσο και τα πόιντς για τα μπόνους..
    ..Οι πάιχτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή με οποιοδήποτε μέσω ν αντιμετωπίοσυν αντιπάλους,συνθήκες,νέα όπλα, κλέφτες της εφορίας,κρατικούς χαφιέδες και τάσκς σε μιά αρένα που συνεχώς αλλάζει..
    ..

    ..Aπό την
    ..Greheland banks & adae productions

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This