«Τρόμαξα, μου είπαν να φύγω, γιατί θα με λιντσάρουν» – Ο νεαρός χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού «σπάει» τη σιωπή του

«Πήγα απλά να βγάλω μεροκάματο, για να μεγαλώσω το παιδί μου...»

Must Read

Στις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις μετά το τραγικό δυστύχημα, ο 21χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού «crazy dance» στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης, δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 19ης Αυγούστου.

«Σοκαρίστηκα. Είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Συλλυπητήρια στους γονείς του παιδιού. Φοβήθηκα, γιατί πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο στη ζωή μου… Νιώθω κι εγώ τύψεις. Άδικα έφυγε το παιδί από τη ζωή. Δεν φταίω εγώ, αλλά και πάλι συλλυπητήρια στους γονείς», είπε ο χειριστής, μιλώντας στην κάμερα του Mega, υποστηρίζοντας πως την ώρα της τραγωδίας δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.




«Πήγα απλά να βγάλω μεροκάματο, για να μεγαλώσω το παιδί μου. Είχε κάποια μπλε και κίτρινα καρεκλάκια. Δούλευαν μόνο τα ροζ κι εκείνη την ημέρα τα παιδιά έκατσαν στα μπλε. Αυτός μου είχε πει να βάζω άτομα μόνο στα ροζ, γι’ αυτό άλλαξα στα παιδιά καρεκλάκια. Η ταχύτητα ήταν κανονική. Μου είχαν πει από 50 έως 60 το πολύ. Την ώρα που είπε η μαμά του “πιο σιγά” πήγα να το χαμηλώσω και είδα το παιδί στον αέρα», είπε.




«Είχα πάθει σοκ. Τρόμαξα εκείνη την ώρα. Μου είπαν να φύγω, γιατί θα με λιντσάρουν. Μου το είπε το παιδί που δουλεύει χρόνια μαζί του (σ.σ. συνεργάτης του ιδιοκτήτη). Έφυγα πίσω από το πάρκο, ήπια νερό, ηρέμησα. Ξαναγύρισα και είπαν να φύγω σπίτι, να μη με δει κανείς. Πήγα σπίτι και εκείνη την ώρα μου είπαν να μαζέψω τα ρούχα μου και να με φέρουν στο Κιλκίς και να κρυφτώ για 48 ώρες…», πρόσθεσε ο ίδιος.

Όπως ανέφερε, δεν γνώριζε σε τι κατάσταση ήταν τα μηχανήματα. «Αν τα είχα προσέξει, δεν θα ανέβαινα καθόλου στα μηχανήματα. Δεν γνώριζα τίποτα», τόνισε ο 21χρονος.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This