«Με χτυπούσε στο τιμόνι, μου έλεγε θα σε τελειώσω»: Εκτός ελέγχου ο πυροσβέστης που κακοποίησε άγρια τη σύντροφό του

Στο πίσω κάθισμα βρισκόταν το μόλις 2 ετών αγοράκι τους!

Must Read

Ένα ακόμη άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε αυτή τη φορά στη Λέσβο, με δράστη 40χρονο πυροσβέστη και θύμα τη συνομήλικη σύντροφό του.

Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε τον άγριο ξυλοδαρμό της μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ στο πίσω κάθισμα βρισκόταν το μόλις 2 ετών αγοράκι τους!

Οι εικόνες από το άσχημα χτυπημένο πρόσωπο της Ειρήνης αποτυπώνουν τα όσα έζησε στα χέρια του βίαιου συντρόφου της. Όπως κατήγγειλε η ίδια στο Star, ένας άνευ λόγου και αιτίας καβγάς κατέληξε για ακόμη μία φορά στον άγριο ξυλοδαρμό της.

«Άνοιξα την πόρτα και φώναζα βοήθεια, γιατί τα πόδια μου κρέμονταν έξω από την πόρτα. Με ζουλούσε στο κεφάλι μου, το είχε βάλει κάτω από το τιμόνι, με χτύπαγε πάνω στο τιμόνι και μου έλεγε θα σε σκοτώσω, θα σε τελειώσω. Έτρεξε ο ξάδελφός του με τα πόδια, τον τράβηξε έξω από το αμάξι. Ήρθε μια άλλη γυναίκα και πήρε το παιδί, εμένα έτρεχαν αίματα από το πρόσωπό μου κι έτρεχα ξυπόλητη. Πήγα σε μια ταβέρνα, πάτησα το κουμπί από το κινητό μου, που είναι έκτακτης ανάγκης».

Πριν από έναν χρόνο η γυναίκα είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του δράστη: «Προ έτους είχαμε υποβάλει μήνυση σε βάρος του για σωματική κακοποίηση και προ διετίας είχε επαναληφθεί ένα συγκεκριμένο περιστατικό, ένας πολύ άγριος ξυλοδαρμός, ενώ ήταν ακόμα έγκυος στο παιδί τους και ο ξυλοδαρμός αυτός οδήγησε στον πρόωρο τοκετό της», δήλωσε η δικηγόρος της 40χρονης.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης αναζητείται και οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This