Άγιο Όρος: Υβριστικό σύνθημα κατά του νέου διοικητή, Αλκιβιάδη Στεφανή

Κάτι που ανακοίνωσε ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος

Must Read

Υβριστικό σύνθημα κατά του Αλκιβιάδη Στεφανή, νέου διοικητή του Αγίου Όρους, έγραψαν άγνωστοι σε τοίχο, ακριβώς δίπλα σε δρόμο που ενώνει το λιμάνι της Δάφνης με τις Καρυές. Κάτι που ανακοίνωσε ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος, με τοποθέτησή του κι ενώ ήδη υπάρχουν αντιδράσεις.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση Βαρθολομαίου:

«Το σύνθημα αποκαλεί τον νέο Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αλκιβιάδη προδότη και υπονοεί πως εξυπηρετεί δήθεν τα συμφέροντα της στρατιωτικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ. Το σύνθημα φέρει την υπογραφή “Άγιον Όρος”.

Παρατηρείται πως μετά το διαδίκτυο και κάποια παρακμιακά ΜΜΕ, οι προσπάθειες εκφοβισμού μεταφέρθηκαν εντός του Αγίου Όρους. Το Άγιο Όρος μετατρέπεται από τόπο ησυχασμού σε γήπεδο τραμπουκισμού χάρη στην πολυετή αδιαφορία της Ελληνικής Πολιτείας στις συνεχείς εκκλήσεις μας για την προστασία του Αγίου Όρους και την παράβαση καθήκοντος από μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας με συνέπεια την ανεξέλεγκτη είσοδο σε αυτό.

Όποιος θέλει μπορεί να μπει ανεξέλεγκτα μέσα στο Άγιο Όρος και να υπογράφει ως “Άγιο Όρος”! Έλληνας ή ξένος, πράκτορας ή μη. Είναι πανεύκολο να παίξει ο καθένας στο Άγιο Όρος ό,τι πολιτικό και γεωπολιτικό παιχνίδι θέλει. Το Άγιο Όρος έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού ελλείψει μέριμνας από την Ελληνική Πολιτεία. Η αναρχία και ο τραμπουκισμός από άγνωστα άτομα απειλεί να βάλει ταφόπλακα στο αυτοδιοίκητο του Αγίου Όρους και να το διαλύσει παντελώς.

Όσο για το αναγραφέν μήνυμα, ας όψονται όσοι ελληνόφωνοι μεταδίδουν συνεχώς στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο συκοφαντίες και ψέματα για το Άγιο Όρος, καθώς και οι αρμόδιοι εισαγγελείς που δεν αναλαμβάνουν δράση. Το αίτημα για την εκκένωση του Αγίου Όρους από καταληψίες έχει ξεπεράσει τα 20 χρόνια.

Διαφαίνεται πως δυστυχώς η Ελληνική Πολιτεία θα πληρώσει πολύ ακριβά τον πολυετή στρουθοκαμηλισμό της. Κανείς για πάνω από 20 χρόνια δεν συμπεριφέρθηκε υπεύθυνα. Ελπίζουμε την ύστατη στιγμή να πράξουν το καθήκον τους!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This