Κατέρρευσε τμήμα της οροφής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας – Τραυματίστηκε ασθενής

Ακόμη ένα περιστατικό που καταδεικνύει την διάλυση των δομών της δημόσιας υγείας στη χώρα μας

Must Read

Το απίστευτο αλλά θλιβερό περιστατικό έγινε χθες Δευτέρα (26/08) στα απογευματινά ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Γυναίκα ασθενής από τον Βόλο, τραυματίστηκε όταν κατά την εξέτασή της κατέρρευσε τμήμα της οροφής.




 

Η γυναίκα πήγε στο προγραμματισμένο απογευματινό ραντεβού που είχε κλείσει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και συγκεκριμένα στο ουρολογικό ιατρείο. Σύμφωνα με το e-thessalia, «την ώρα που ο γιατρός έδινε οδηγίες κι έγραφε το παραπεμπτικό, ξαφνικά ξεκόλλησε κομμάτι από την οροφή και έπεσε στο κεφάλι της. Ανάστατοι ο γιατρός και η οικογένειά της δεν πίστευαν στα μάτια τους».

Ο γιατρός και οι νοσηλευτές μετέφεραν την γυναίκα σε άλλο ιατρείο για να την εξετάσουν και σύμφωνα με την ίδια και η μεσοτοιχία ήταν έτοιμη να καταρρεύσει.

Η γυναίκα, επέστρεψε στον Βόλο με την οικογένειά της έχοντας πόνους στο κεφάλι και στο χέρι της ενώ μιλώντας στο e-thessalia ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Υγείας.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πήγε για εξετάσεις στο ορουλογικό και έφυγε με πόνους στο κεφάλι και στο χέρι,από τα κομμάτια της οροφής που ξεκόλλησαν και έπεσαν επάνω της. Κατά τα άλλα δημόσια περίθαλψη στην Ελλάδα των άριστων και του υπουργού υγείας Σπύρου Γεωργιάδη. Την προηγούμενη εβδομάδα πού έβρεξε στο Νοσοκομείο έσταζαν νερά .Ξύπνα Μητσοτάκη με τους άριστους η κοινωνία βράζει και οι αντοχές του κόσμου εξαντλούνται.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This