«Μόνο στην Ψίμυθο δεν έχουμε κάνει συλλήψεις φέτος!» – Η ΕΛ.ΑΣ συμμετέχει στο διαδικτυακό «πανηγύρι»

Must Read

Το φανταστικό νησί «Ψύμιθος» έχει «γκρεμίσει» τα τελευταία 24ωρα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους διαδικτυακούς χρήστες να αναρτούν ένα σωρό σχόλια για την κατάσταση που φαντάζονται ότι επικρατεί εκεί, για τις ομορφιές του νησιού και για διάφορα άλλα απίστευτα κι όμως ελληνικά.

Στο Twitter (X) το hashtag #Ψιμυθο (από τον χρήστη @beatbukowski που είναι και δημοσιογράφος ξεκίνησε η… τρέλα) τρεντάρει και στο… πανηγύρι των tweets συμμετείχε και η Ελληνική Αστυνομία, σχολιάζοντας με αφορμή ανακοίνωση για συλλήψεις διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο: «Μόνο στην #Ψιμυθο δεν έχουμε κάνει συλλήψεις φέτος!»

  • Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This