Πρωτοφανές: Κόντρα δικαιοσύνης-αστυνομικών για την απελευθέρωση των Πακιστανών που βίασαν 23χρονη στη Μύκονο!

Οργή των αστυνομικών που συνέλαβαν τους καθ'ομολογίαν δράστες και τους είδαν να αφήνονται ελεύθεροι!

Must Read

Σάλο προκαλεί η τροπή που έχει πάρει η υπόθεση απελευθέρωσης των τριών Πακιστανών που καταγγέλθηκαν για βιασμό από νεαρή τουρίστρια στη Μύκονο, με τις εισαγγελικές αρχές να… διαψεύδουν τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πηγές, οι αστυνομικοί έκπληκτοι από την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι και χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο οι τρεις άνδρες που ομολόγησαν τις πράξεις τους, επιμένουν ότι είναι ξεκάθαρο το ότι η 23χρονη έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεών τους, όπως φαίνεται σε βίντεο που βρέθηκε στην κατοχή των Πακιστανών. Όπως λένε, από το βίντεο προκύπτει ότι η κοπέλα καθώς στο βιντεοληπτικό υλικό ακούγεται να λέει «Νο, no» (όχι, όχι) και στη συνέχεια φαίνεται να είναι αναίσθητη.




Την ίδια στιγμή, με διαρροές, εισαγγελικές πηγές διαψεύδουν τους αστυνομικούς και υποστηρίζουν ότι από την ανάλυση του βίντεο, η 23χρονη συναίνεσε στην ερωτική πράξη με τους Πακιστανούς! Οι εισαγγελικές πηγές υποστηρίζουν ότι στο βίντεο που κατέγραψαν οι Πακιστανοί δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία βιασμού, ενώ η ίδια η νεαρή γυναίκα δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικά. Ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστηρίζουν ότι η κοπέλα συναίνεσε στην πράξη και μετά πήγε και κατήγγειλε τον βιασμό της.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή τουρίστρια από τη Νότιο Αφρική κατήγγειλε στις 30 Ιουνίου ότι έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες. Σχεδόν δύο μήνες μετά, οι τρεις Πακιστανοί προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Μυκόνου, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και από εκεί αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την οργή των αστυνομικών, ειδικά εκείνων που είχαν δει τις σκληρές εικόνες του βιασμού.

Διασυρμός, ανομία, ατιμωρησία στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στη Μύκονο, μια τουρίστρια μόλις 23 ετών έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από Πακιστανούς οι οποίοι αφού συνελήφθησαν μετά από σχεδόν δύο μήνες και ομολόγησαν τις φρικιαστικές τους πράξεις, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Για να νικήσεις ένα Έθνος πρέπει να το καταστήσεις Κράτος αδίκου, να διαβρώνεις τη δικαιοσύνη του ενεργά ή παθητικά, να κωλυσιεργεί όταν χρειάζεται και να παραγράφεται το δίκαιο εις όφελος του άδικου. Βιάζεις και το Βιντεοσκοπείς και είσαι λαθρο ελεύθερος …. κλωτσάς μερικά χαρτόκουτα παρανόμων λαθρολιανοπωλητών 13 χρόνια φυλακή και ο λαός στον γύψο , δεν είναι τυχαια η 60% αποχή.

  2. Σάπιοι θεσμοί,σάπια χώρα ,έρμαιο στα χέρια των λαθροεποίκων και του κάθε είδους ανώμαλων ,κίναιδων και παιδεραστών…
    Αυτοί έτσι όπως το πάνε θα δικάσουν το θύμα .Δεν υπάρχει άραγε κάποια φεμινιστική οργάνωση ή οργάνωση υπερ των γυναικών να ζητήσει εξηγήσεις ή να διαμαρτυρηθεί;;Μάλλον δεν ενδιαφέρονται επειδή είναι τουρίστρια και οι θύτες “επενδυτές” ,δεν πουλάει το θέμα παρά μόνο σε ” ακροδεξιούς” ….
    Στάικος Π.

    • Οπου παιδεραστες και ανώμαλοι βάλε τον Μίχο τον Λιγνάδη, τον Χιονίδι απο την Λακωνια και το συνάφι τους… Ακροδεξιά καθάρματα “χριστιανοί” μπατριώτες!

  3. Δεν έχουν καμία δουλειά οι βρομιάρηδες Ισλαμιστές Πακιστανοί και σύμμαχοι των Τούρκων στην χώρα μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This