Πετρούπολη: Φιλοζωικό σωματείο καταγγέλλει δικαστικό επιμελητή για δηλητηρίαση σκύλου με ποντικοφάρμακο

Must Read

Φριχτή καταγγελία για δικαστικό επιμελητή που κακοποίησε το σκύλο οικογένειας κατά τη διαδικασία έξωσης. Μάλιστα, σύμφωνα με την δικηγόρο Κατερίνα Φραγκάκη, αποπειράθηκαν να δηλητηριάσουν τον σκύλο δύο φορές!




 

Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέος 6.000 ευρώ. «Η οικογένεια είχε βρει ένα ποσό 25.000 ευρώ για να προστατεύσει το σπίτι και για να μπει σε ρύθμιση. Η εταιρεία επέμενε να πάρει 31.000 ευρώ και έβγαλε το σπίτι σε πλειστηριασμό», ανέφερε η κ. Φραγκάκη.

«Κάναμε μία συμφωνία να γίνει παράταση. Υπήρχε ταυτόχρονα προσπάθεια να επαναποκτήσουν το σπίτι δίνοντας το τίμημα που κατέβαλε η ξενοδοχειακή εταιρεία αλλά δεν δέχονται με τίποτα. Το ποσό είναι γύρω στα 150.000 ευρώ, να δανειστεί η κόρη και να τα δώσει».

«Εδώ προχώρησαν και παραπάνω. Για να αναγκάσουν την οικογένεια να φύγει από το σπίτι κακοποίησαν δύο φορές τον σκύλο που είναι 10 ετών. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος το έκανε, πάντως κάποιος από αυτούς που επιχείρησαν να κάνουν την έξωση», είπε η κ. Φραγκάκη.

«Υπάρχει ένας δικαστικός επιμελητής. Η έξωση σταμάτησε μετά από παρέμβαση της γειτονιάς και του δήμου και πήρανε τον σκύλο και βρήκε ο κτηνίατρος στα δόντια του ποντικοφάρμακο. Το σκυλί σώθηκε εκ θαύματος. Ήταν σε άσχημη κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα», ισχυρίστηκε.

Ο σκύλος είναι ελληνικός ποιμενικός, δηλαδή μεγάλου μεγέθους. «Προφανώς για να τον βγάλουν από τη μέση εύκολα» επιχείρησαν να τον δηλητηριάσουν. Μάλιστα, εκτός από το ποντικοφάρμακο, είχαν ρίξει και υπνωτικό στον σκύλο.

Ο δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, είπε πως έχουν γίνει τέσσερις προσπάθειες για έξωση της οικογένειας. «Με τη βία να γίνει έξωση σε ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας», σχολίασε.  «Η τελευταία φορά ήταν η πιο δύσκολη. Ο δικαστικός επιμελητής, ένας άνθρωπος αδίστακτος με τρόπο απάνθρωπο, αλαζονικό, προσπάθησε με βίαιο τρόπο. Έσπασε τις κλειδαριές, μπήκε σπίτι και μας κάλεσε η γειτονιά. Κάναμε ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από το σπίτι για να μην γίνει η έξωση», σύμφωνα με τον κ. Σίμο.

«Το ποσό είναι 35.000 που θέλει η εταιρεία για να μπει σε συζήτηση. Με κόπο οι άνθρωποι βρήκαν τις 29.000 και ζήτησαν περιθώριο για τα υπόλοιπα. Είναι η πρώτη τους κατοικία, δεν είναι εξοχικό», τόνισε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ξενοδοχειακή εταιρεία θέλει να δημιουργήσει Airbnb στην Πετρούπολη. «Αυτό λείπει από την Πετρούπολη;» διερωτήθηκε.

Διαβάστε ακόμα: Πετρούπολη: Απετράπη πλειστηριασμός κατοικίας οικογένειας για 6.000 ευρώ

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Παλι καλα που εχουν κομμουνιστη δημαρχο εκει…αλλιως παρτυ θα εκανε κανας Πατουλης με την εταιρια που θελει να κανει airbnb!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This