Αντιεξουσιαστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την φωτιά σε εταιρεία με αυγά στη Νεοχωρούδα

«Αν το ξαναχτίσετε, θα το ξανακάψουμε», αναφέρουν σε ανάρτησή τους

Must Read

Η οργάνωση του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου «ΜΑΖ» (Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων) ανέλαβε την ευθύνη για την φωτιά που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα σε εταιρεία με αυγά στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Τα μέλη της οργάνωσης προχώρησαν σε ανάρτηση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Όπως αναφέρουν ο λόγος του εμπρησμού ήταν ο βασανισμός των ζώων από την εταιρεία. Μάλιστα τονίζουν πως αν η εταιρεία λειτουργήσει και πάλι θα κάψουν ξανά τις εγκαταστάσεις της.




Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό της αυγοπαραγωγικής εταιρίας TSAKIRIS FAMILY στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η λύπη σας για την κατεστραμμένη «περιούσια» σας αποτελεί πηγή διασκέδασης για μας. Δεν είστε επιχειρηματίες, είστε δολοφόνοι εκατομμυρίων ζώων. Χιλιάδες ζώα κάθε μέρα πεθαίνουν υπό άθλιες συνθήκες για τη γεύση της σάρκας τους, προσφέροντας ανυπολόγιστα κέρδη στα αφεντικά. Αισθανόμενα όντα που μπορούν να νιώσουν κάθε συναίσθημα που νιώθουμε κι εμείς, αντιμετωπίζονται ως πρώτη ύλη της καπιταλιστικής παραγωγής.

Σε ένα κόσμο που η εξόντωση των ανυπεράσπιστων (ζώων) αποτελεί κανονικότητα, εμείς αρνούμαστε να είμαστε μέρος της. Αρνούμαστε να κοιτάμε παθητικά τη σφαγή και πολεμάμε με φωτιά. Δεν περιμένουμε να «έρθει η ώρα» να ασχοληθούμε με τα ζώα όπως μας ζητάνε οι γραφικοί επαγγελματίες επαναστάτες. Ορίζουμε εμείς ότι η κατάλληλη ώρα είναι τώρα και προχωράμε με ανυποχώρητο αγώνα.

Μέχρι να κλείσει και το τελευταίο Άουσβιτς των ζώων.

ALF/KLM.

ΥΓ1: Αν το ξαναχτίσετε, θα το ξανακάψουμε.

ΥΓ2: Υπάρχουν πολλά σκουπίδια που με τον ένα τροπο ή τον άλλο συμβάλουν στην εξόντωση των ζώων. Μακράν τα αθλιότερα από αυτά είναι οι κρεατοφάγοι οικολόγοι».

Δείτε επίσης:

Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για σήμερα, Τετάρτη

Ξέσπασαν 31 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Χειροπέδες σε 51χρονο εμπρηστή που έβαλε τρεις φωτιές στη Δράμα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This