Αστυνομικοί κατηγορούνται για αμέλεια καθηκόντων στην υπόθεση της 57χρονης που έπεσε σε γκρεμό στην Αμοργό

Δικογραφία σε βάρος τους γιατί δεν ενημέρωσαν οι ίδιοι την εισαγγελέα

Must Read

Απίστευτη τραγωδία στην Αμοργό, με 57χρονη Ελληνίδα που είχε πάει για διακοπές στο νησί, να πέφτει σε γκρεμό και να βρίσκει τραγικό θάνατο, μπροστά στα έντρομα μάτια της κόρης της!

Η υπόθεση όμως έχει και συνέχεια, καθώς σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος των αστυνομικών της Αμοργού για αμέλεια καθηκόντων.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Νάξου έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο νησί για να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα, καθώς για το συμβάν ενημερώθηκε από πολίτη αργά το βράδυ της Τρίτης και όχι από τις αστυνομικές αρχές.

Ο εισαγγελέας Νάξου πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο με τη συνδρομή 2 αστυνομικών της Αμοργού, ενώ ήδη έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος των αστυνομικών για παράβαση καθήκοντος, καθώς δεν ενημέρωσαν την Εισαγγελέα ώστε να παραγγείλει συγκεκριμένες ανακριτικές πράξεις για να μη χαθούν πολύτιμα στοιχεία.

Δείτε ακόμη:

*πηγή φωτό: cyclades24.gr

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This