Άγιοι Ανάργυροι: Νεκρή γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή! Κινδυνεύει να χάσει το πόδι του 18χρονος στην Κέρκυρα

Δεν σταματούν τα τραγικά περιστατικά στους δρόμους

Must Read

Την ζωή της έχασε μια γυναίκα η οποία έπεσε θύμα παράσυρσης νωρίτερα σήμερα το πρωί στους Αγίους Αναργύρους.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 6 το πρωί, η γυναίκα βρισκόταν στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και ήθελε να διασχίσει τον δρόμο. Την στιγμή που βρισκόταν στο οδόστρωμα πέρασε ένα μηχανάκι, την χτύπησε και την παρέσυρε! Μάλιστα το θύμα βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά, στην άλλη πλευρά του δρόμου και χτύπησε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό». Η κατάσταση της ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της. 

Στην Κέρκυρα

Την ίδια στιγμή, εντατικές είναι οι έρευνες της αστυνομίας στην Κέρκυρα για να εντοπίσουν τον οδηγό ΙΧ ο οποίος έπεσε και παρέσυρε μηχανή με δύο αναβάτες στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα.

Το τροχαίο έγινε περίπου στις 11 το βράδυ χθες, Τετάρτη, κατά τη διάρκεια αυτοσχέδιου αγώνα στην οποία συμμετείχε ο οδηγός του αυτοκινήτου. Ένας 18χρονος που επέβαινε στην μοτοσικλέτα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του νησιού όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως έχει σοβαρό τραύμα στο πόδι και κινδυνεύει να το χάσει.

Τα ξημερώματα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Στην περιοχή υπάρχει καταυλισμός και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται αγώνες ταχύτητας με τους συμμετέχοντες να είναι ακόμα και ανήλικοι. Ο δρόμος στο σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, σύμφωνα με τους ντόπιους καθώς δεν έχει καλό φωτισμό.

(Κεντρική φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This