Παγκράτι: Οι φίλοι του δεν τον ξέχασαν – Δείτε τι έκαναν στο σημείο που «έσβησε» ο 18χρονος

Πώς συνέβη το μοιραίο

Must Read

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, μόλις 18 ετών, χάθηκε στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες, ξημερώματα Τετάρτης στο Παγκράτι.

Οι φίλοι του δεν τον ξέχασαν. Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες του newsbreak από το μέρος της τραγωδίας. Λουλούδια, κεριά και μαζί αφιερώσεις αλλά και μπύρες και τσιγάρα, για να τους θυμίζουν τον νεαρό φίλο τους, μαζί με μια φανέλα του αγαπημένου Παναθηναϊκού! Για να τιμήσουν την μνήμη του δικού τους ανθρώπου που έφυγε τόσο άδοξα. Οι περαστικοί και οι οδηγοί στην συμβολή των οδών Υμηττού και Φρύνωνος -στην συνέχεια της Μάρκου Μουσούρου- ακριβώς πίσω από το Α’ κοιμητήριο (τραγική ειρωνεία) σταματούν, αντικρύζοντας το σημείο.

Πώς συνέβη το μοιραίο. Κάτω από συνθήκες που διερευνά η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος συνοριοφύλακας συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 18χρονος στο Παγκράτι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Σοβαρά τραυματίστηκε και ο επίσης 18χρονος συνεπιβάτης του, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, όπως και μια 24χρονη που ήταν μαζί του στο ΙΧ αυτοκίνητο.

Να τονίσουμε, για όσους γνωρίζουν αλλά και όσους δεν τον ξέρουν πως μιλάμε για συγκεκριμένη περιοχή που καθημερινά γίνονται παραβάσεις σηματοδοτών, χρειάζεται πολλή προσοχή από όλους, πεζούς και οδηγούς, ειδικά στον παράδρομο της Υμηττού και αναμφίβολα είναι απαραίτητο να βρουν λύσεις οι αρμόδιοι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This