Θεσσαλονίκη: Βίντεο από την δράση συμμοριών – Πώς άνοιγαν σπίτια σε μισό λεπτό!

Εξαρθρώθηκαν 14 εγκληματικές οργανώσεις και συνελήφθησαν 37 άτομα

Must Read

Κάτι περισσότερο από μισό λεπτό μόνο χρειάστηκαν τα μέλη συμμορίας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, για να ανοίξουν ένα σπίτι!

Όπως δείχνει και το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, οι κινήσεις είναι μελετημένες μία μία βάσει σχεδίου. Πρόκειται για μία εκ των συνολικά 14 συμμοριών που έπεσαν στα χέρια των Αρχών.

Τα τέσσερα άτομα τα οποία φορούν φόρμες και έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και καπέλα, ανεβαίνουν τα σκαλιά της μονοκατοικίας και οι δύο πιάνουν δουλειά, προσπαθώντας να διαρρήξουν την πόρτα ασφαλείας, κάτι που τελικά καταφέρνουν σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα!

Οι συνεργοί τους κοιτούν προσεκτικά τον χώρο, κρατώντας.. τσίλιες, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι δεν τους έχει αντιληφθεί κανείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, αφού εισέβαλαν στο σπίτι, κατάφεραν να φύγουν παίρνοντας διαφορά αντικείμενα αξίας και μεγάλο χρηματικό ποσό. Τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων είχαν διακριτούς ρόλους, κύριους και βοηθητικούς και την δράση τους καθόριζαν τα ηγετικά μέλη, ανάλογα με τις ιδιαίτερες δεξιότητές τους.

Την εξάρθρωση 14 εγκληματικών οργανώσεων πιστώνονται αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προχωρώντας στη σύλληψη 37 ατόμων που εμπλέκονται στις υποθέσεις. Συνολικά, διαπιστώθηκαν 553 αξιόποινες πράξεις, με την λεία τους να ξεπερνά τα 2.760.000 ευρώ!










Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This