Εθνοκτονία στον ΒΟΑΚ: 41 νεκροί μέσα στο 2024!

Must Read

Μόλις εχθές ακούγαμε για τα μαζικά χτυπήματα της Ρωσίας σε μεγάλες ουκρανικές πόλεις, όπου σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση έχασαν τη ζωή τους δύο άμαχοι.

Σήμερα τα ξημερώματα, άλλο ένα δεκαοκτάχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με μοτοσικλέτα, στην καρμανιόλα που λέγεται ΒΟΑΚ. Τα Χανιά έχουν ντυθεί στα μαύρα καθώς πλέον δεν μιλάμε για δυστυχήματα, δεν μιλάμε για την κακιά την ώρα, μιλάμε για μία ιδιότυπη εθνοκτονία με θύματα στην συντριπτική τους πλειοψηφία, νέα παιδιά. 41 νεκροί από την αρχή του χρόνου. Μιλάμε για ένα συνειδητό, οργανωμένο έγκλημα!

Ένα κράτος που αφήνει το άνθος του, το μέλλον του να πεθαίνει στην άσφαλτο με τέτοιους ιλιγγιώδεις ρυθμούς χωρίς να αντιδρά, δεν είναι κράτος, αλλά κρεατομηχανή.

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, όλοι όσοι με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους επιτρέπουν αυτή τη συνεχιζόμενη γενοκτονία θα βρίσκονταν ενώπιον της δικαιοσύνης. Όχι όμως στην Ελλάδα, όπου το κράτος δολοφονεί συστηματικά το έθνος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Άλλο ένα έγκλημα στα χέρια καθενός από τους βουλευτές της ΝΔ μετά τους μαζικούς θανάτους από κόβιντ και την μαζική δολοφονία στα Τέμπη.

    Είχαμε δεκαετίες να δούμε κόμμα υπεύθυνο για τόσους θανάτους πολιτών!

    Απορώ πραγματικά πως αυτοί οι φονιάδες και συνεργοί φονιάδων κοιμούνται τα βράδια, αγκαλιάζουν τα παιδιά τους, αντιμετωπίζουν τους γονείς τους!

    Φαντάσου η κυβέρνηση σου να έχει δολοφονήσει δεκάδες παιδιά στα Τέμπη με απόλυτη ευθύνη του Υπουργού σου και του ΠΘ σου, κι εσύ όχι μόνο να μην αντιδράς αλλά να παίρνεις μέρος στο κουκούλωμα των εγκλημάτων! Και μετά να πηγαίνεις να φιλάς τα παιδιά σου για καληνύχτα καθώς οι γονείς των παιδιών που οι φίλοι σου δολοφόνησαν αναζητούν τα οστά τους στα συντρίμμια του κουκουλώματος σου.

    Πώς αντέχετε και ζείτε ακόμη ρε φονιάδες;!

    • Ο βοακ είναι επικίνδυνος εδώ και δεκαετιες και οι ντόπιοι (οφείλουν να) το γνωρίζουν. Το παιδί που σκοτώθηκε φορούσε κράνος? Είχε καταναλώσει αλκοόλ? Η ταχύτητα του δίκυκλο ποια ήταν? Ήταν τεχνικά άρτιο? Υπήρξε εμπλοκή αλλού οχήματος?
      Επαναλαμβάνω άθλιος ο δρόμος τρισάθλιοι αυτοί που δε φρόντισαν να έχει η κρητη ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο αλλά ο δρόμος από μόνος του δε σκοτώνει. Καθα δυστύχημα είναι αλληλουχία περισσότερων του ενός λαθών παραλειψεων και αιτιών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This