Βόλος: Μπήκε ειδικό δίχτυ για να συγκρατεί τα νεκρά ψάρια στην παραλία – Σε δύο μέρες μαζεύτηκαν 95 τόνοι!

Τα νεκρά ψάρια θα πάνε προς καύση

Must Read

Την στιγμή που στον Βόλο η κατάσταση είναι τεταμένη με τα χιλιάδες νεκρά ψάρια να αποτελούν θέμα συζήτησης μεταξύ των κατοίκων και των επιχειρηματιών αλλά και αλληλοκατηγοριών μεταξύ των αρμόδιων όπως του δήμου και της Περιφέρειας η επιχείρηση για την συγκέντρωσή τους συνεχίζεται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μόνο την Τρίτη και την Τετάρτη επτά καϊκια μάζεψαν 95 τόνους νεκρά ψάρια από περιοχές κοντά στον Βόλο!




Πιο αναλυτικά, συνολικά 35 τόνοι συλλέχθηκαν από τον Ξηριά, 15 από Άγιο Κωνσταντίνο – Ξενία – Άναυρο, 10 τόνοι από τις Αλυκές και 5 τόνους έχει μαζέψει το πλοιάριο της Interpollution από το λιμάνι του Βόλου.

Πάντως, αρκετά από τα σκάφη που συμμετείχαν στην συγκέντρωση έχουν φύγει καθώς η μυρωδιά είναι ανυπόφορη!




Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα ψάρια που θα συγκεντρωθούν θα πάνε προς καύση στην συμβεβλημένη με την Περιφέρεια εταιρεία που είναι στη Λάρισα. Η εν λόγω σύμβαση υπογράφηκε στην θητεία του προηγούμενου περιφερειάρχη το Νοέμβριο του 2021.




Νωρίτερα σήμερα στην παραλία του Βόλου, στο σημείο της γέφυρας τοποθετήθηκε ιδικό δίχτυ-πλέγμα για να συγκρατεί τα νεκρά ψάρια και να γίνεται πιο εύκολο το έργο της συγκέντρωσης.

Δείτε φωτογραφίες:

(πηγή φωτογραφιών ertnews.gr)

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This