Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η κοπέλα που κατηγορείται από τον πρώην της ότι τον βίασε

Άτομα από το περιβάλλον της κατηγορούμενης ισχυρίζονται πως, μετά τον χωρισμό τους, ο καταγγέλλων έκανε απόπειρα αυτοκτονίας...

Must Read

Ποινική δίωξη για βιασμό μέσω τέλεσης γενετήσιων πράξεων, χωρίς τη συναίνεση του παθόντα, άσκησε ο εισαγγελέας στην κοπέλα, την οποία ο πρώην φίλος της κατήγγειλε ότι τον βίασε. Ωστόσο, μετά την απολογία της στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Η κατηγορούμενη, η οποία αρνείται την πράξη, συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε στην αστυνομία το φερόμενο ως θύμα, με το σχετικό ρεπορτάζ του thestival.gr να αναφέρει πως ο νεαρός ισχυρίστηκε πως η κατηγορούμενη εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και τον βίασε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, κατά τον καταγγέλλοντα όλα έγιναν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

«Είχαμε σχέση παλαιότερα. Είχαμε μιλήσει για να τα ξαναβρούμε και μου έθεσε κάποιες προϋποθέσεις, οι οποίες δεν με ευχαριστούσαν και της είπα ότι δεν θέλω και να βγούμε μια τελευταία φορά και μετά από τότε δεν θέλω να την ξαναδώ. Και βρεθήκαμε και κατά την διάρκεια έγινε αυτό που… Εγώ δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από εκείνη την στιγμή…», είπε στο Live News ο νεαρός.

Από την πλευρά της, ωστόσο, η κοπέλα αρνείται ότι συνευρέθηκε σεξουαλικά με τον νεαρό χωρίς να το επιθυμεί ο ίδιος. Σύμφωνα με το περιβάλλον της κατηγορούμενης, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω Instagram πριν από περίπου δέκα μήνες και διατηρούσαν σχέση μέχρι τον Ιούνιο, οπότε και χώρισαν. Μάλιστα, φίλοι της κατηγορούμενης υποστηρίζουν πως, εξ αιτίας του χωρισμού τους, ο νεαρός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

*φωτό αρχείου

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This