Η τραγική στιγμή όπου το αυτοκίνητο 27χρονης «καρφώνεται» σε κολόνα στην Καλλιθέα

Must Read

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, μία ακόμη νέα κοπέλα, πλήρωσε με τη ζωή της τον φόρο αίματος στην ελληνική άσφαλτο, προκαλώντας ένα ακόμη μεγάλο «γιατί», που, δυστυχώς, θα μείνει, ουσιαστικά, αναπάντητο.

Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/8 στην περιοχή της Καλλιθέας, όταν μια 27χρονη έχασε τον έλεγχο του ΙΧ αυτοκινήτου της, καταλήγωντας να πέσει με δύναμη πάνω σε μια κολόνα. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα, στην οποία φαίνονται οι τελευταίες στιγμές της αδικοχαμένης κοπέλας.

Ειδικότερα, όπως μπορούμε να δούμε στο εν λόγω βίντεο, η κοπέλα κατέβαινε τη Λεωφόρο Αμφιθέας, βρισκόμενη στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Παραλιακή, θέλοντας να στρίψει για Γλυφάδα. Τότε, ενδεχομένως για να προλάβει το φανάρι πριν ανάψει κόκκινο, η κοπέλα πάτησε γκάζι. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα γρήγορα εξελίχθηκαν σε τραγωδία.

Το αυτοκίνητο της, πρόλαβε μεν το φανάρι στο πορτοκαλί, ωστόσο, αντί να κινηθεί στη συνέχεια, αριστερά, προς Γλυφάδα, συνέχισε σε μία «τρελή» πορεία σχεδόν ευθεία, «καβαλώντας» αρχικά το πεζοδρόμιο, κατόπιν τις γραμμές του τραμ, για να καταλήξει στη συνέχεια να «καρφωθεί» σε μία σιδερένια κολόνα. Παρά την προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ και την μεταφορά της από την παραλιακή στο νοσοκομείο ΚΑΤ στην Κηφισιά, η 27χρονη κατέληξε λίγες ώρες μετά




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This